Spedition, transport og matematik

Kontakt virksomheden

Inden du ringer til virksomheden, anbefaler vi, at du læser lærervejledningen. Her har vi samlet en kort tjekliste over, hvad der er godt at aftale med virksomheden, inden I besøger dem.
Kommer du ikke igennem over telefonen, kan du skrive til virksomheden her:

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Undervisningsforløbet består først af undervisning på skolen, derefter et virksomhedsbesøg på en transportvirksomhed og til sidst tilbage på skolen igen. Det giver eleverne et hands-on indtryk af, hvordan det, de lærer i klassen, hver dag bruges i verden omkring os. Forløbet er udviklet, så det opfylder Fælles Mål for Matematik, samt Uddannelse og Job.

Antal lektioner:

• 10 lektioner før besøget på transportvirksomheden.
  • 2 timer og 30 minutter på transportvirksomheden.
  • 5 lektioner efter besøget på transportvirksomheden.

SE HVORDAN DU GØR PÅ FORSIDEN AF LÆRERVEJLEDNINGEN

Hele Året
Materialer til forløbet
Til eleven
Til virksomheden
Hvor?

Freja Transport & Logistics A/S

Industrivej 46
6330 Padborg

HR@freja.com

HR Manager Rikke Mølgaard
Freja Transport & Logistics A/S
HR@freja.com

Spørgsmål til det faglige indhold

Kontakt os her

En del af undervisningsforløbet

Spedition, transport og matematik

(Forløb fra "Åben Virksomhed")

Vi er administratorer af skolenivirkeligheden.dk i Haderslev Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/haderslev, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens skoler, må du meget gerne kontakte os på biri@haderslev.dk/mob. 2882 4717 eller eliv@haderslev.dk/mob. 25302952.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.