SØG BLANDT VORES 52 TILBUD

• Motion, smil & latter - lad os danse

Motion, smil & latter - får man af at danse. Prøv at danse folkedans. Det er sjovere at være med end at kigge på. Folkedans danner grundlag for mange former for dans. Lad os lære jer nogle trin og sætte dem sammen til en dans.

• Henrik Zimino 2014 RESIZE.jpg

Portrætter - Værkstedsforløb på Kastrupgårdsamlingen

Hvad er et portræt egentlig ? Hvad skal det indeholde?  Og hvorfor har vi en trang til at portrættere officielle personer, kongelige og hinanden? I et værkstedsforløb på Kastrupgårdsamlingen stiller vi spørgsmålet sammen med eleverne. De er de rigtige at spørge: De er den mest portrætterede generation i verdenshistorien!

• Drømmen føres ud i livet.png

”Jeg er ung i Tårnby, jeg har brug for en frivillig mentor”

En opfordring til dig og dine kolleger til at hjælpe en ung på vej til uddannelse og job.

Talentspejderne er en humanitær organisation der i dag har frivillige mentorer i flere af landets kommuner men, vi er slet ikke nok til at hjælpe de mange unge med at blive uddannelsesparate.

• Matematik-Bordtennis

Forløb omkring at lære om matematiske begreber som højde, længde, bredde og former med bordtennisborde, bats og bolde som omdrejningspunkter. Passer bedst til børn i alderen 7-10 år, men kan også tilpasse ældre elever.

• Mentor og Mentee.jpg

Alle har evner og talenter - et talentprogram for unge i alderen 12 - 15 år

Et talentprogram der giver mening og er udbytterigt for de unge, I 24 uger er der fuld fokus på den unge hvor læringsstile,intelligenter og karakterstyrker sættes i spil og den unge finder sine evner og talenter igennem et skræddersyet program. Et forløb der afsluttes med gode resultater der belønnes.

• Bevægelsesdag.jpg

Bevægelsesdag 2018 for 7.-8.klasser

Du vil få vind i håret, musik i øret, rytme i benene, sol på kinderne og jord på knæene!

Bevægelse på mange forskellige måder er omdrejningspunktet for denne dag.

• Observation.jpg

Historiedag 2018 for 6.klasser

Kom og vær med til vores dramatiske, aktive og levende historiedag, hvor gamle begivenheder, metoder og fortællinger genoplives på Kastrup Fort

• Untitled-4.jpg

DinTro-MinTro

DinTro-MinTro tilbyder et gæstelærerbesøg, hvor en jøde, kristen og muslim besøger klassen og sætter samtalen igang om, hvad

• det de tror på
    • det de er fælles om
    • og det der adskiller

Gæstelærerne fortæller om jødedom, kristendom og islam og medbringer
    forskellige effekter, der anvendes
    i det religiøse liv.
    Efter gæstelærernes korte oplæg satses der på dialog, hvor eleverne kan spørge om alt.
    Endvidere kan der vælges mellem følgende emner:
    • Religiøs praksis
    • Mennesket og Gud
    • Gud og det ond

• F949FE50-14D0-47AB-B7D7-31A8872A2BA3.jpg

Børnenes Madhus - Oplevelser, læring og samvær omkring gryderne

I Børnenes Madhus kan børn og unge hakke, snitte, smage og dufte sig igennem kortere eller længere kurser i køkkenet. Færdighed, råvarer og måltidet er det faglige omdrejningspunkt. Alle, der besøger os i Børnenes Madhus, skal opleve den velsmagende mad og stoltheden ved at lave den. Kendt og ukendt mad med krydderier, råvarer og smagsnuancer, de måske aldrig før har mødt. Det kræver et trygt og fagligt stærkt fundament, og det kan vi levere.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • KASTRUPGÅRDSAMLINGEN HOVEDBYGNING FOTO KASTRUPGÅRDSAMLINGEN.jpg

Kastrupgårdsamlingen - Kunstmuseum i historiske omgivelser

Kastrupgårdsamlingen er Tårnby Kommunes Statsanerkendte Kunstmuseum. Museet har en samling på over 6000 grafiske værker og på museet kan eleverne opleve grafik, samtidskunst og en stor samling af den danske kunstner Th. Philipsens malerier fra Kastrup og Saltholm.