UDDANNELSESVALG 4 tilbud

• Mentor og Mentee.jpg

Alle har evner og talenter - et talentprogram for unge i alderen 12 - 15 år

Et talentprogram der giver mening og er udbytterigt for de unge, I 24 uger er der fuld fokus på den unge hvor læringsstile,intelligenter og karakterstyrker sættes i spil og den unge finder sine evner og talenter igennem et skræddersyet program. Et forløb der afsluttes med gode resultater der belønnes.

• 291A0904-1600px.jpg

Hvad laver brandmanden når det ikke brænder?

Kom forbi og hør lidt mere om jobbet som brandmand, hvad det egentlig kræver og hvad man egentlig laver i den tid hvor det ikke brænder.

• cykel.PNG

Vandets Vej - 7 km cykelrute

Hvordan laver man vand? Få svar på - Vandets vej - en 7 km lang cykeltur. På turen møder du 11 skilte med information og film om: Grundvand, drikkevand, regnvand, vandledninger, vandværket, kloakken, udnyttelse af regnvand, skybrud og oversvømmelser, renseanlægget, pumpestationer og rent badevand

• Børnehaver & Dagtilbud
  • FORSVARETS MOBILE UNDERVISNING

"Check Point One" er et mobilt undervisningstilbud om sikkerhedspolitik i Danmark og på verdensplan. En gæstelærer fra Forsvaret giver eleverne saglig og opdateret undervisning om aktuelle forsvars- og sikkerhedspolitiske emner.