IDRÆT & BEVÆGELSE 14 tilbud

• Motion, smil & latter - lad os danse

Motion, smil & latter - får man af at danse. Prøv at danse folkedans. Det er sjovere at være med end at kigge på. Folkedans danner grundlag for mange former for dans. Lad os lære jer nogle trin og sætte dem sammen til en dans.

• Matematik-Bordtennis

Forløb omkring at lære om matematiske begreber som højde, længde, bredde og former med bordtennisborde, bats og bolde som omdrejningspunkter. Passer bedst til børn i alderen 7-10 år, men kan også tilpasse ældre elever.

• Bevægelsesdag.jpg

Bevægelsesdag 2018 for 7.-8.klasser

Du vil få vind i håret, musik i øret, rytme i benene, sol på kinderne og jord på knæene!

Bevægelse på mange forskellige måder er omdrejningspunktet for denne dag.

• Fægtning.PNG

Fægteklubben Aramis

Fægtning styrker elevernes motoriske evner, kondition og generelt det fysiske velvære. Eleverne får mulighed for at fægte med plastik

udstyr og/eller rigtigt konkurrenceudstyr alt efter hvad der aftales.

• KMB.jpg

Sving ketcheren!

Bevægelse og motion - alt er samlet i badminton! Og alle kan være med, store som små. Kig forbi på Gl. Kirkevej og se vores 2 dejlige badmintonhaller med i alt 8 baner, som udelukkende er beregnet for badminton.

• cykel.PNG

Vandets Vej - 7 km cykelrute

Hvordan laver man vand? Få svar på - Vandets vej - en 7 km lang cykeltur. På turen møder du 11 skilte med information og film om: Grundvand, drikkevand, regnvand, vandledninger, vandværket, kloakken, udnyttelse af regnvand, skybrud og oversvømmelser, renseanlægget, pumpestationer og rent badevand

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Kastrup Søspejdere.jpg

Ud i det blå med Kastrup Søspejder

Kastrup Søspejder er en spejdergruppe i Det Danske Spejderkorps (DDS), som sejler i kanoer, optimistjoller og Svendborg Senior joller fra maj til oktober. Vi holder til i "Pynten" i Kastrup Gl. Lystbådehavn , Amager Strandvej 413, 2770 Kastrup.

Uden for sejlsæsonen leger vi, lærer noget om.navigation, søvejsregler, kort og kompas, bøjer og alm. spejderaktiviteter.

Vi kan tilbyde børn fra 8 år at prøve at sejle i vores både i nærområdet ud for havnen. Vi går op i sikkerhed, og derfor bærer alle søspejdernes redningsveste.

• Skolegårdskort.png

Find vej i skolegården

Amager Orienteringsklub tilbyder at tegne orienteringskort med faste poster og ruter over alle kommunens skolegårde. Kort, poster og ruter er særdeles velegnede til at iværksætte bevægelsesaktiviteter integreret i den almindelige faglige undervisning. Det er nemt og enkelt for lærerne at planlægge og gennemføre, og det er motiverende for eleverne at deltage i.

• Mobil sauna.jpg

Vinterbadning

Kysten og havet er ikke kun interessant i de varme måneder. Når det bliver vinter og frosten bider i kinderne er der mulighed for at give klassen en fantastisk sanselig fællesoplevelse med vinterbadning og brændefyret sauna. Turen kan også bruges som redskab til at vurdere samspil mellem krop, træning og trivsel.

• Kajakroere.jpg

Blå Foreningshus - Kajak for Udskolingen

Den Blå Foreningsby er et sted, hvor foreninger, der har aktiviteter til vands eller til lands på Amager Strand, kan opbevare deres grej og udstyr. Naturskolens personale er uddannede kajakinstruktører og vi kan derfor tilbyde ture i havkajak for de ældste elever.