NaturBingo

• Hvor?

I et naturområde i nærheden af jer

kontakt@naturhandel.dk

Mark.jpg

Mark Lyng Plym Källstrøm

Selvstændig naturvejleder

Naturbingo-e1528357260593.png

Jeg har lavet nogle naturbingoplader som frit kan downloades og bruges i undervisningen.

Dette kan sagtens håndteres på egen hånd af lærer/pædagog med klasse/gruppe af børn.

Man har også mulighed for at booke mig til et forløb, hvor vi kan tage udgangspunkt i dette.

Jeg har f.eks. et 2-timers arrangement med naturvejledning, hvor børnene både får lov til på egen hånd at gå på jagt, vi leger en leg med naturfagligt indhold og slutter af med insekt væddeløb hvor børnene skal ud og finde de hurtigste insekter de kan finde.

BETALINGSFORLØB

Det er muligt at lave aktiviteten på egen hånd. Ellers: 1500 kr. inkl. materialer, kørsel, naturvejledning, forberedelse.

Årstid
    • April
    • Maj
    • Juni