Skolens Venner  2 forløb

• 20171009-RRP_5868.jpg

Ree Park Safari

Undervisnings- tilbud /adgang til Ree Park Safari Ree Park Safari og Rosmus Skole har indgået et samarbejde, som gør det muligt for skolen, at benytte Ree Park Safari som udgangspunkt for undervisning. Samarbejdsaftalen giver Rosmus Skole mulighed for at benytte Ree Park Safari ubegrænset, både i og udenfor den åbne del af sæsonen. Skolen kan ydermere, i et aftalt antal gange, benytte Ree Park Safaris naturformidlere/undervisere i Safariskolen, på alle hverdage. Kontakt safariskolen@reepark.dk eller 86 33 61 50 for nærmere detaljer mht. undervisningsforløb samt bookning.

• Børnehaver & Dagtilbud
    • 0. klasse
    • 1. klasse
    • 2. klasse
    • 3. klasse
    • 4. klasse
    • 5. klasse
    • 6. klasse
    • 7. klasse
    • 8. klasse
    • 9. klasse
  • IMG_0617 red.jpg

Fregatten Jylland

Fregatten Jylland tilbyder gratis entré til skoleklasser (0.-10.- klassetrin) i Syddjurs Kommune. Eleverne får mulighed for at gå på opdagelse på et enestående stykke Danmarks historie, fordybe sig i livet som sømand i 1800-tallets sidste halvdel, gå på jagt efter Kalle Krudts gemte skat og meget mere!

• Børnehaver & Dagtilbud
    • 0. klasse