Herregård og Håndværk – Gammel Estrup

Kontakt

Forløbet Herregård og Håndværk – Gammel Estrup kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Med udgangpunkt i museets største genstand, nemlig hovedbygningen, dykker vi ned i det store spørgsmål: Hvad er en herregård? Udtrykket dækker nemlig både over bygninger, beboere og landskab.

Tema: Vi ser på håndværket bag konstruktionen og tager livtag med begreber som produktion, leveforhold og arkitektur i et historisk perspektiv.

Forløb: Eleverne bliver bekendte med historiske arbejdsprocesser med at omdanne naturens ressourcer til byggesten. Eleverne introduceres for arbejde med et historisk byggesæt og afprøvningen og undersøgelsen af historiske teglstensforbandter, buekonstruktioner og stilarter.

Konstruktioner og bygningshistorie – vi ser på former, perioder og stilarter og bygger vores egne modeller.

Danske bygherrer – eleverne stifter bekendtskab med nogle af Danmarks store bygherrer gennem tiden og drager paralleller til nutidig arkitektur.

Hele Året
Børnehaver & Dagtilbud
Billedkunst
Håndværk og Design
Natur og teknologi
Samfundsfag
1000,- (entré og omvisning inkluderet)
Max. antal børn
Varighed
3 timer
Hvor?

Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum

Randersvej 2
8963 Auning

Webside

Forløbets hjemmeside

bu@gammelestrup.dk

Kontakt Gammel Estrups Børn og Unge-afdeling på
bu@gammelestrup.dk eller ring på 87950714

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.