Købmandens glæder og udfordringer

Kontakt

Forløbet Købmandens glæder og udfordringer kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Købmand René Povlsen, Meny i Rønde, tager efter aftale imod besøg eller kommer ud på din skole for at fortælle om livet som selvstændig købmand.

René Povlsen brænder for at fortælle om sit fag og om de muligheder, som menneskeligt og uddannelsesmæssigt ligger i detailhandelen. Han vil gerne efter aftale have besøg eller kommer ud på skolen for at fortælle om det, klassen måtte have behov for.

Købmanden fra Rønde vil også gerne snakke om "de bløde værdier"; om respekt og tillid til hinanden, hvad det vil sige at opføre sig ordentligt og en række andre forhold, der er vigtige, hvis man vil have en fremtid som købmand.

Tilbuddets indhold kan aftales efter hvad skolen har brug for. Det kan fx være:
Fortællingen om den selvstændige købmands glæder og udfordringer.
Information om, hvad der kræves for at blive selvstændig købmand.
Fortæl hvad I har brug for, og vi finder ud af det.

Det kan også handle om god mad, valg af sunde råvarer, køkkenhygiejne – eller noget helt fjerde.

Hele Året
Børnehaver & Dagtilbud
Lærere & Pædagoger
Madkundskab
Natur og teknologi
Samfundsfag
Hvor?

Meny i Rønde

Hovedgaden 49
8410 Rønde

Webside

Link til Meny i Rønde

rene.povlsen@meny.dk

René Povlsen
Selstændig købmand hos Meny i Rønde.

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.