SØG BLANDT VORES 271 TILBUD

• Skærmbillede 2019-08-06 kl. 22.19.45.png

Rollespilsakademiet - Valhallas prøvelser - et læringsspil

Læringsspil der introducerer børnene for den nordiske mytologi gennem en række spændende prøver.

• nhstaal.jpg

Metal og muligheder

Kom ud og lær om metals egenskaber hos N.H. Stål WaterCut. I dette undervisningsforløb til Natur/teknologi  vil eleverne undersøge metals egenskaber og anvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Søby Værft A/S bruger og arbejder med metal.

• jeslaugesen.jpg

Elforbrug og energirigtige skoler

Bygninger står generelt for omkring 40 procent af det samlede danske energiforbrug og rummer et stort potentiale for energieffektiviseringer, som kan reducere CO2-udledningen væsentligt. Få besøg af en elinstallatør fra ‪Jes Laugesen Aut. Elinstallatør, og lær om forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2 og få en gennemgang af skolens elforbrug.

• Søby logo Li.jpg

Metal og muligheder

Kom ud og lær om metals egenskaber hos Søby Værft A/S. I dette undervisningsforløb til Natur/teknologi  vil eleverne undersøge metals egenskaber og anvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Søby Værft A/S bruger og arbejder med metal.

• abena.jpg

Robotter, automatisering og effektiv produktion

Klassen arbejder med robotteknologi og besøger Abena Produktion A/S​ med fokus på, hvordan virksomheden arbejder med robotteknologi og automatisering. Som lærer kan du bruge dette forløb om robotter i din Fysik/kemi-undervisning, da forløbet passer til de faglige mål for Fysik/kemi i 7. klasse

• e11f2674dca5b949c16569ce90e3199bbff310d7.jpg

Metal og muligheder

Kom ud og lær om metals egenskaber hos Jeros A/S. I dette undervisningsforløb til Natur/teknologi  vil eleverne undersøge metals egenskaber og anvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Jeros A/S bruger og arbejder med metal.

• fotex.png

Den digitale butik

Hvordan bruger Føtex Nyborg data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• Erhvervspraktik_1.png

LO - Faglært til Fremtiden: Målrettet erhvervspraktik i udskolingen

Projektet Faglært til Fremtiden har udviklet vejledningsmaterialet ”Flere Veje til Praktik”. Materialet skal inspirere til, at flere elever kommer i praktikforløb, som er sammenhængende og målrettede den enkelte elev og hvor de aktiveres igennem forberedelse, gennemførelse og efterbearbejdning af deres forløb. Flere Veje til Praktik dækker over arbejdet med målrettet erhvervspraktik i udskolingen og rummer således 5 eksemplariske forløb for afvikling af erhvervspraktik i 8. klasse.

• 4VEJE_Afprøvning.jpg

LO - Faglært til Fremtiden: Undervisningsbaseret vejledning til U&J for 6.- 7. kl.

Vi har udviklet et undervisningsbaseret vejledningsforløb kaldet 4 VEJE. Forløbet skal på legende og levende vis introducerer eleverne til erhvervsuddannelserne og de jobmuligheder, de kan føre til. De skal lære om vejene i både uddannelse og job – men uden at sætte fokus på valget. Filosofien bag undervisningsmaterialet er, at de unge skal involveres og opmuntres til at være nysgerrige. Eleverne skal lære at sætte viden fra fagene i folkeskolen og fritiden ind i en kontekst, der omhandler job og uddannelse, og herigennem styrke deres valgkompetencer.

• ordbogen logo.png

Ultra:bit - kodning på en virksomhed

Kom og oplev hvordan man arbejder med teknologi og kodning hos Ordbogen.com. Igennem dette undervisningsforløb i Natur/teknologi, vil eleverne lære simpel kodning og få en forståelse for, hvordan teknologi virker. Eleverne lærer, hvordan en proces kan nedbrydes til flere trin, og at computere gør præcis det, man koder dem til. Som en del af forløbet bruger eleverne deres mikrocomputer til selv at kode.