Kreativitet 46 tilbud

• Kropssprogets ABC.png

Pernille Slot - Kropssprogets ABC

De fleste af os ved mere om vores iPhones sidste nye opdatering, end vi ved om vores eget software. Kom med bag om Kropssprogets ABC. Hvordan hjernen fungerer, hvorfor vi gør som vi gør og hvad kropssproget betyder.

• Fagpersoner
  • Skærmbillede 2019-04-09 kl. 22.07.39.png

HamletScenen - Hamlets Time

Forestillingen skal medvirke til at starte dialog om digital adfærd og digitale krænkelser, hvor deling af nøgenbilleder og bodyshaming er problemstillinger blandt unge. Herudover kommer forestillingen også ind på emner som lovgivning og regler, hjælp og vejledning for ofre for digital krænkelse

• Sorg – i børnehøjde.web.jpg

TEATERGRAD - INTERAKTIVT TEATER I KLASSEVÆRELSET OM SORG – HELE LANDET

I forestillingen tager en musiker og en skuespiller børnene med ind i sorgens rum. Et rum hvor der tales og ties. Hvor der er vrede og kærlighed. Afmagt og ensomhed. Men også et rum, hvor der er fælleskab og forståelse. Og musik til at udtrykke alt det, der er så svært at sætte ord på.

• Skærmbillede 2018-12-17 kl. 11.42.23.png

AFUK - Pli, Ynde & Kvajepligt

Undervisningen handler om at påvirke sit energiniveau og sit humør, at udvikle indlevelsesevne og forestillingsevne, og om mod og om at livskvaliteten stiger, når man tør engagere sig.

• Børnehaver & Dagtilbud
    • Fagpersoner
  • _A4A8678.JPG

AFUK - Cirkus på Skemaet

Cirkus kan berige undervisningen og skabe bevægelse i skoledagen. Nycirkus omfatter både fysisk, kreativ og social læring, der kan skabe motivation, sammenhold og udvikle faglighed i undervisningen.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Teatergrad - Interaktivt teater i klasseværelset om krig – hele landet

I »Krig – i børnehøjde« tager to skuespillere eleverne i hånden, og med en fortælling om krig i et fjernt land bag høje bjerge åbner de ind til deres følelser, viden og tanker om krig – og fred.

• FaellsskabIBH_1024x543_web.jpg

Teatergrad - Interaktivt teater i klasseværelset om fællesskab – hele landet

I »Fællesskab – i børnehøjde« skabes et eventyrligt univers, hvor den store fortælling om fællesskab vokser ud af de små.

• Demokrati-i-børnehøjde2_lavweb.jpg

Teatergrad - Interaktivt teater i gymnastiksalen om demokrati – hele landet

I »Demokrati – i børnehøjde« skaber to skuespillere sammen med eleverne en fortælling, hvor demokratiet sættes på prøve, så det kan opleves, føles og mærkes på egen krop.

• stephan .jpg

Fyns Grafiske Værksted - Utopia - jeres by

Hvordan ser jeres by ud? I dette forløb skal fantasien i sving – og samarbejdet.

Tilbud i anden kommune

• mpbk.jpg

Fyns Grafiske Værksted - Superhelte eller skurke

Hvem er jeg? Det er et spørgsmål, som ofte beskæftiger unge mennesker. Hvilke virkemidler udtrykker vores karakter bedst? I dette forløb kommer identitetsspørgsmålet i spil. Eleverne arbejder med selvportrættet.

Tilbud i anden kommune