Kreativitet 51 tilbud

• Kropssprogets ABC.png

Pernille Slot - Kropssprogets ABC

De fleste af os ved mere om vores iPhones sidste nye opdatering, end vi ved om vores eget software. Kom med bag om Kropssprogets ABC. Hvordan hjernen fungerer, hvorfor vi gør som vi gør og hvad kropssproget betyder.

• Fagpersoner
  • Skærmbillede 2019-04-09 kl. 22.07.39.png

HamletScenen - Hamlets Time

Forestillingen skal medvirke til at starte dialog om digital adfærd og digitale krænkelser, hvor deling af nøgenbilleder og bodyshaming er problemstillinger blandt unge. Herudover kommer forestillingen også ind på emner som lovgivning og regler, hjælp og vejledning for ofre for digital krænkelse

• Sorg – i børnehøjde.web.jpg

TEATERGRAD - INTERAKTIVT TEATER I KLASSEVÆRELSET OM SORG – HELE LANDET

I forestillingen tager en musiker og en skuespiller børnene med ind i sorgens rum. Et rum hvor der tales og ties. Hvor der er vrede og kærlighed. Afmagt og ensomhed. Men også et rum, hvor der er fælleskab og forståelse. Og musik til at udtrykke alt det, der er så svært at sætte ord på.

• Skærmbillede 2018-12-17 kl. 11.42.23.png

AFUK - Pli, Ynde & Kvajepligt

Undervisningen handler om at påvirke sit energiniveau og sit humør, at udvikle indlevelsesevne og forestillingsevne, og om mod og om at livskvaliteten stiger, når man tør engagere sig.

• Børnehaver & Dagtilbud
    • Fagpersoner
  • _A4A8678.JPG

AFUK - Cirkus på Skemaet

Cirkus kan berige undervisningen og skabe bevægelse i skoledagen. Nycirkus omfatter både fysisk, kreativ og social læring, der kan skabe motivation, sammenhold og udvikle faglighed i undervisningen.

• Børnehaver & Dagtilbud
    • Ungdomsuddannelser
  • vi bygger arkitektur beskåret.jpg

Gæsteatelier Hollufgård - Vi bygger arkitektur

Dette forløb henvender sig til 3.-6. klasse, hvor vi undersøger begrebet arkitektur ved hjælp af limpistol, pap, tape og træpinde.

• swea.jpg

Gæsteatelier Hollufgård - Up-cycling - forny det kasserede

Billedkunstner uddannet fra Designskolen Kolding. Mange års erfaring som freelance grafisk designer, eget mærke med interiørtekstiler og over 20 års erfaring med serigrafisk tryk, på tekstil og papir.

• Skærmbillede-2015-10-21-kl.-12.14.31-640x398-n2y8rgn1ttf98hwtkeg6046ttd0g8gkv5ry8zb8pfc.png

Gæsteatelier Hollufgård - Hvad er dit statement?

• arkitektur og skulptur projekt.jpg

Gæsteatelier Hollufgård - Arkitektur- og skulpturprojekt

Dette forløb henvender sig til 6.-9. klasse, hvor vi undersøger begreberne arkitektur og skulptur ved hjælp af limpistol, pap, tape og træpinde.

• ice.jpg

Gæsteatelier Hollufgård - Ice for kids

Ice for kids er en del af et isskulpturkoncept, som jeg siden 2007 har lavet for børn og voksne i hele Danmark. Jeg medbringer isblokke som skæres på stedet. Hver deltager får handsker, stemmejern og en isblok.