Besøg Engvang Frugt og frilandsgrise

• VArpelevvej-2-a.jpg

Engvang frugt & specialiteter er en besøgsvenlig frugtplantage, hvor kvaliteten og den gode smag er i centrum. Plantagen er ikke økologisk, men drives efter de mest moderne produktionsmetoder – blandt andet for at undgå brugen af pesticider. Engvang frugt & specialiteter tilbyder et bredt sortiment af årstidens frugt og bær samt en række danskproducerede specialiteter. Plantagen ejes af Dan Christensen og Annelise Nielsen, som arbejder for at udbrede kendskabet til friskplukket dansk frugt og bær.

Hos Engvang er der også grise og de er svineheldige, de ser nemlig mennesker hver dag, Vi tilgodeser grisenes naturlige behov og adfærd, samt at de under deres opvækst har rigtige gode forhold. Grise er meget aktive dyr der kræver meget plads. Grise leger meget gerne, de løber rundt for pludselig at lægge sig ned i jorden, laver grisehop, grave og gnaver i hvad de finder og naturligvis, vil de heldige grise, meget gerne et mudderbad.

Årstid
    • April - juni