Kreativitet 4 tilbud

• b3e4771733.jpg

Lejrskole på Trelleborg Vikingeborg

Lær om vikingernes hverdag. Lev som konger, krigere, handelsmænd, bønder og trælle. Opholdet giver rig mulighed for fagligt udbytte og hyggeligt samvær. Eleverne bor i autentiske omgivelser og bliver iført vikingetøj. Lejrskolen kan vare en, to eller tre dage og udbydes i tre forskellige temaer.

Tilbud i anden kommune

• Selsø Slot teatertasken.jpg

Lær dramatik, improvisation og oplæsning

TeaterTasken tilbyder kurser i dramatik, improvisation, skuespilsteknik, historiefortælling og oplæsning samt instruktion af amatører. Vi har erfaring i at undervise alle typer, bl.a amatørskuespillere, konfirmandhold og fagfolk som ønsker forskellige emner belyst, eksempelvis pædagoger omkring kropssprog og sproglig bevisthed.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Fortællinger fra TeaterTasken

Når I booker en fortælling, får I besøg af skuespiller Karen Nielsen, der enten fortæller en historie om Zakæus for 2. - 6. klassetrin eller Babelstårnet for 0. - 5. klasse. Karen fortæller levende med hele kroppen, så både børn og voksne bliver revet med. Efter fortællingen vil børnene blive inddraget i en dialog om emnet.

• Nærværende teater fra TeaterTasken

TeaterTasken stræber efter at flytte grænser og skabe rum til refleksion og læring gennem kunst. TeaterTasken tilbyder 4 forskellige forestillinger: Abrahams Døtre, Farfar Krigsmand, Dannerbarn og Lille Blå og Lille Gul. Til alle forestillinger for skolebørn er der udviklet relevant undervisningsmateriale.

• Børnehaver & Dagtilbud