5 minutter af timen

• M&M1_small.jpg

Elevernes læring: Eleverne mærker på egen krop, hvordan musik og motorik (sat sammen på den rigtige måde) gør hele kroppen og hjernen klar til at modtage undervisning. Mange elever vil få sig en aha-oplevelse og føle sig klar på en en helt ny måde, når timen starter med en fælles aktivitet, som ikke handler om at tie stille. At starte timen på en genkendelig måde i fællesskabsånd giver alle i klassen samme forudsætning for at starte timen med fuld opmærksomhed rettet mod indlæring.

Hvordan?: Vi tilbyder at introducere konceptet med en koncert for alle de klasser, som vil deltage. Vi viser øvelserne og spiller musikken live. Herefter kommer vi rundt i alle klasser og viser, hvordan man kan starte en time med 5 minutters bevægelse og musik.

Man kan også blot købe materialet uden introduktion. Materialet indeholder:

1) Musikken på CD og digitalt (sendt som mp3)

2) Sanghæfte (både trykt og digitalt) med noder og sangtekster.

3) Bevægelsesguide til sangene (både trykt og digitalt)

Vision/strategi: Dette initiativ skriver sig naturligt ind i mange skolers vision om mere bevægelse i skolen. Vi håber at kunne bidrage til denne vision på en måde, der ikke kræver vilde omstruktureringer og planlægning, men blot en lille ændring i hverdagens traditioner. Vores materiale bygger på almene færdigheder og kræver ingen efteruddannelse af personale.

Introduktion/koncert/materiale: 9.000 kr. KUN materiale: 3.000 kr.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december

Indskoling

• Idræt
    • Elevernes alsidige udvikling
    • Sundheds- og Seksualundervisning

Konceptet optimerer læring i alle fag og stimulerer almen trivsel.

M&M2.jpg Tilbuddets hjemmeside
    Hvor?