SØG BLANDT VORES 143 TILBUD

• M&M1_small.jpg

5 minutter af timen

Vi anbefaler at starte hver time med 5 minutters bevægelse. Man kan nå 1-2 sange på de 5 minutter, og det gør en verden til forskel. Denne start på timen med musik og bevægelse giver en følelse af fællesskab, der motiverer alle til at deltage på lige fod. Vi tror på, at en fælles god start på timen giver ro i klassen og opmærksomme elever.

• Oversigt over Disc Golf i Skælskør Lystskov

Skælskør Disc golf bane

I Skælskør Lystskov findes en 9-hullers disc golf bane, som kan benyttes gratis. Disc golf er både en sjov og hyggelig sport som kan spilles af alle.

• mm3 facebook.jpg

Nordiske Myter og sagn

Levende fortælling af de nordiske myter og sagn for alle aldersgrupper. Oplev de Nordiske guder og gudinder på tæt hold, og hør om deres mytiske gerninger og oplevelser når Marius fra Midgaardsmyter kommer ud med sin magiske kuffert og skjalder om gudernes liv og færden.

• Billede1.jpg

Slagelse Uddannelses- og Karrierer festival 13. september 2018

En dag i uddannelsernes og karrierens tegn. SUK Festivalen er en uddannelsesmesse for unge i alderen 8. klasse til 30 år som denne dag får mulighed for at blive inspireret til at træffe de rigtige uddannelses og karrierevalg, samt komme i kontakt med uddannelsesinstitutioner og virksomheder for her høre om, hvad de kan tilbyde.

• IMG_0103.JPG

Skolegolf

Skolegolf
    - En anderledes sportsgren som er FOR ALLE
    - Frisk luft og god motion
    - Kocentration og fokusering

• _MG_6456.jpg

Lær at spille tennis

Partnerskab

Ved skoletennistræning i Slagelse Tennisklub vil der blive sat fokus på det overordnede spil samt spillets regler.

Eleverne vil få kendskab til tennissporten grundlæggende metoder og teknikker, og der vil under træningen blive sat et væsentligt fokus på at spille så meget som muligt, og dermed lære imens man spiller.

• Louise_Hauge_m.Kokkelærling.jpg

Flere Faglærte - Få håndværkerbesøg på jeres skole.

I samarbejde med Slagelse Erhvervscenter har en række virksomheder nu et rigtigt godt tilbud til folkeskoler og andre uddannelsesinstitutioner. De kan få besøg af en lokal virksom­hed, som kan fortælle eleverne om sit fag og mulighederne som faglært i fremtiden.

Prøv kræfter med AMERIKANSK FODBOLD

Partnerskab

Slagelse Wolfpack giver mulighed for at prøve en rigtig gang skralderbang football med hårde hits, lækre catches og flotte løb og kast.
    Prøv kræfter med sporten, som er så populær i USA, fordi den rummer spænding, styrke, hurtighed og masser af strategi.

• Basketball skal være sjovt for alle

Partnerskab

Basketball skal være sjovt at prøve. I vores forløb har vi fokus på sjov leg med og uden bolde, kropsbevidsthed og motorik med og uden bold. Alle kan være med og få glæde ved at prøve basketball. Du behøver ikke at være den højeste for at være med.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Deltag i PÅ MED PANG-konkurrencen!

PÅ MED PANG handler om at undervise børn i, hvordan de bliver synlige i trafikken. Det er en lokal konkurrence målrettet 4. og 5. klasser i Slagelse Kommune. Præmien er en bio-tur med popcorn for hele klassen i Panorama Slagelse – inklusiv transport for skolerne udenfor Slagelse by!