SØG BLANDT VORES 182 TILBUD

• forside.jpg 1.jpg

Lær at bruge biblioteket (7.-Xclass)

Udskolingen bliver introduceret til søgning på bibliotekets hjemmeside og på nettet, samt hvordan de kildekritisk kan vurdere hjemmesider til brug i undervisning.

• Lær at bruge biblioteket 4.-6. klasse

Mellemtrinet introduceres til biblioteket og hvordan man søger efter materialer til brug i forbindelse med skoleopgaver.

Lær at bruge biblioteket 1.-3. klasse

I de mindste klasser koncentrerer vi os om at give eleverne en hyggelig introduktion til biblioteket, hvor vi viser rundt og fortæller om biblioteke

Villads i trafikken

Legen styrker børnenes forståelse for færden i trafikken ved at efterligne forskellige ”trafiksituationer” – her er både plads til at afprøve, undersøge, øve sig og til fantasi og leg.

Filosofi i børnehøjde

Formål: At skabe et rum, hvor der er plads til at børnene kan undre sig. Alle børn undrer sig og stiller mange spørgsmål. Det kan være spørgsmål der skaber et rum for undren.

Vinterbogen

Formål: at motivere børnene til at vedligeholde læsefærdighederne i den mørke og kolde vintertid. Samt styrke elevernes forståelse for variationen af genrer samt introduktion til ny litteratur.

• dsc3191.jpg

Heltemod og Hamskiftere

Formålet: At eleverne udforsker vikingerne, vikingesagn samt stifter bekendtskab med Josefine Ottesens bog ”Vikingesagn”

• Fortælleskoven.jpg

Fortælleskoven kommer til Skælskør Bibliotek

Formål: At lade eleverne udforske et univers fyldt med ord og fantastiske fortællinger. Samt skabe rammerne for en æstetisk oplevelse af mødet mellem litteratur og kunst.

Sprogfitness

Det er sjovt at lege med sproget, og så bliver man klog af det.
    Sprogfitness styrker børns glæde ved sprog, læsning og læring, samtidig med at barnet bevæger sig.

Sjov med Jakob Martin Strid

Eleverne udforsker samspillet mellem ord og billeder i Jakob Martin Strids billedbøger og udvider historierne med egne erfaringer og fantasi.