SØG BLANDT VORES 152 TILBUD

• kongelyset sn 160119 2.jpg

Badminton som bevægelse, leg og motorisk indlæring

Partnerskab

Slagelse Badminton Klub tilbyder inspirerende badminton undervisning både for elever og lærere.

Vi tager udgangspunkt i aldersrelateret trænings koncept i badminton og vores primære målgruppe i skolen er 1. til 3. klasse.

Vi vil præsentere elever og lærere for mange forskellinge badminton relaterede lege og øvelser, som kan inspirere.

• Aaben-Dans-logo.png

Lærerworkshop i 'Dans og Udtryk'

Lærerworkshop i 'Dans og Udtryk' - Del 2

I september 2018 blev del 1 af en workshop med fokus på dans og udtryk afviklet – nu er vi endelig klar til at invitere jer til del 2.

I workshoppen bliver der fokus på dansens mange facetter lige fra stræk og koncentrationsøvelser til nye måder at bruge rummet på, decideret danseteknik, opbygning af tema ift. dans og udtryk jf. eksamen og meget, meget mere.

• camponotus_herculeanus_19_photo_david_nash.png

Brorfelde: Det kribler på Observatoriet

Vi går ud med net og lup. Lær om udviklingen af Jordens liv, og lav et mini-økosystem.

• glacier-322709_960_720.jpg

Brorfelde: Bakker skabt af is

Undersøgelsesbaseret undervisningsforløb om istidsformer i landskabet. Vi skal ud i bakkerne og tilbage og modellere med sand og vand.

• IMG_3484.JPG

Podcastfabrikken - Podcastkursus 8-10 klasse

Podcast er en fed måde at formidle på. På Kurset arbejder eleverne med alle facetter af podcastproduktion. Tilrettelæggelse, Optagelser, Redigering, Speakes og Journalistisk.

• Mosede Fort, Danmark 1914-18 - Klar til kamp – Idræt på fortet

Eleverne får sved på panden og græs på knæene, når de skal træne soldaternes idrætskampe på Mosede Fort og vise deres værd for Danmark.

• Mosede Fort, Danmark 1914-18 - Udsigt til krig – Matematik på fortet

Hold udkig! Eleverne gør klar til at forsvare det neutrale Danmark med matematikkens redskaber. Afstandsmåleren og kanonernes vinkler og radius er forskellen på liv og død, hvis 1. Verdenskrig kommer til Danmark.

• Mosede Fort, Danmark 1914-18 - Krigens valg – et dilemmaspilm

Udstillingen kommer til live, når de 100 år gamle fotografier bliver levende og beder om hjælp til at træffe svære valg.

• Mosede Fort - Neutralitetens Balancegang - et dilemmabaseret læringsspil

Der er krig i Europa! Militæret mangler våben, og befolkningen mangler mad. Hvad gør I? Eleverne bliver stillet over for de dilemmaer, som de danske politikere skulle balancere med fra 1914-1918.

• Rytterstatue_Absalon_foto_COLOURBOX.jpg

Christiansborg Slot - Absalon – kirke, korstog og kildekritik

Absalon var en af de mest indflydelsesrige skikkelser i dansk middelalder. Det nære forhold til Kong Valdemar betød, at samarbejdet mellem stat og kirke for alvor blev styrket og formede middelaldersamfundets magtforhold.