Uddannelse 29 tilbud

• Aaben-Dans-logo.png

Lærerworkshop i 'Dans og Udtryk'

Lærerworkshop i 'Dans og Udtryk' - Del 2

I september 2018 blev del 1 af en workshop med fokus på dans og udtryk afviklet – nu er vi endelig klar til at invitere jer til del 2.

I workshoppen bliver der fokus på dansens mange facetter lige fra stræk og koncentrationsøvelser til nye måder at bruge rummet på, decideret danseteknik, opbygning af tema ift. dans og udtryk jf. eksamen og meget, meget mere.

• Rytterstatue_Absalon_foto_COLOURBOX.jpg

Christiansborg Slot - Absalon – kirke, korstog og kildekritik

Absalon var en af de mest indflydelsesrige skikkelser i dansk middelalder. Det nære forhold til Kong Valdemar betød, at samarbejdet mellem stat og kirke for alvor blev styrket og formede middelaldersamfundets magtforhold.

Tilbud i anden kommune

• Gobeliner_ChristiansborgSlot_Vikingetid_foto_AdamRzepka.jpg

Christiansborg Slot - Kristus, kirke og kultur - troen i samfundet

Hvornår kom kristendommen til Danmark? Hvordan har religionen udviklet sig gennem 1000 år? Og hvilken betydning har den for danskerne i dag?

Tilbud i anden kommune

• Billede1.jpg

Slagelse Uddannelses- og Karrierer festival 13. september 2018

En dag i uddannelsernes og karrierens tegn. SUK Festivalen er en uddannelsesmesse for unge i alderen 8. klasse til 30 år som denne dag får mulighed for at blive inspireret til at træffe de rigtige uddannelses og karrierevalg, samt komme i kontakt med uddannelsesinstitutioner og virksomheder for her høre om, hvad de kan tilbyde.

• Louise_Hauge_m.Kokkelærling.jpg

Flere Faglærte - Få håndværkerbesøg på jeres skole.

I samarbejde med Slagelse Erhvervscenter har en række virksomheder nu et rigtigt godt tilbud til folkeskoler og andre uddannelsesinstitutioner. De kan få besøg af en lokal virksom­hed, som kan fortælle eleverne om sit fag og mulighederne som faglært i fremtiden.

• Deltag i PÅ MED PANG-konkurrencen!

PÅ MED PANG handler om at undervise børn i, hvordan de bliver synlige i trafikken. Det er en lokal konkurrence målrettet 4. og 5. klasser i Slagelse Kommune. Præmien er en bio-tur med popcorn for hele klassen i Panorama Slagelse – inklusiv transport for skolerne udenfor Slagelse by!

• søgsmart.png

SøgSmart

Ved at bruge SøgSmart får eleverne styrket deres kompetencer inden for informationssøgning, begyndende kildekritik og relevansvurdering. SøgSmart er relevant at bruge i forbindelse med undervisningsforløb, hvor eleverne skal finde oplysninger, informationer, kilder til opgaver, præsentationer og projekter.

• teenangere bord opgave.jpg

Hjælp, vi skal skrive opgave

Vi introducerer klassen til bibliotekets mange muligheder i forbindelse med opgaveskrivning – både fysisk og online.

• smart parat svar.jpg

Smart-parat-svar

Smart Parat Svar er en landsdækkende videns- og læsequiz. Formålet er at stimulere børns læselyst og nysgerrighed indenfor litteratur, videnskab, arkitektur, geografi og meget andet.

• biblo forsker.jpg

Biblo forsker 4. - 6. klasse

Hvert år sætter Biblo.dk skarpt på forskning, når der samarbejdes med Forskningens Døgn og Skoletjenesten Science og Sund.