Uddannelse 33 tilbud

• forside.jpg 1.jpg

Lær at bruge biblioteket (7.-Xclass)

Udskolingen bliver introduceret til søgning på bibliotekets hjemmeside og på nettet, samt hvordan de kildekritisk kan vurdere hjemmesider til brug i undervisning.

• Lær at bruge biblioteket 4.-6. klasse

Mellemtrinet introduceres til biblioteket og hvordan man søger efter materialer til brug i forbindelse med skoleopgaver.

• forside.jpg 1.jpg

Lær at bruge biblioteket 1.-3. klasse

I de mindste klasser koncentrerer vi os om at give eleverne en hyggelig introduktion til biblioteket, hvor vi viser rundt og fortæller om biblioteke

Vinterbogen

Formål: at motivere børnene til at vedligeholde læsefærdighederne i den mørke og kolde vintertid. Samt styrke elevernes forståelse for variationen af genrer samt introduktion til ny litteratur.

Sprogfitness

Det er sjovt at lege med sproget, og så bliver man klog af det.
    Sprogfitness styrker børns glæde ved sprog, læsning og læring, samtidig med at barnet bevæger sig.

• 8da888c9-6319-4292-aa79-d4e61739f612.png

Den digitale butik

Alle har været i en butik, men hvordan bruger Bilka Slagelse data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• IST.png

Ultra:bit - kodning på en virksomhed

Kom og oplev hvordan man arbejder med teknologi og kodning hos IST ApS. Igennem dette undervisningsforløb i Natur/teknologi, vil eleverne lære simpel kodning og få en forståelse for, hvordan teknologi virker. Eleverne lærer, hvordan en proces kan nedbrydes til flere trin, og at computere gør præcis det, man koder dem til. Som en del af forløbet bruger eleverne deres mikrocomputer til selv at kode.

• NOV.png

Industrisamarbejdet - National Oilwell Varco

Metalkonstruktioner findes langt flere steder, end de fleste ved, fordi de er skjult bag vægge eller gemt væk bag plastik og plader. Metaller har en enorm styrke og er derfor meget velegnede til at holde konstruktioner stive og stærke fx i bygninger og fartøjer.

• Ishj_Mekaniske.png

Industrisamarbejdet - Ishøj Mekaniske A/S

I dette forløb vil I opleve, hvordan et stykke metal kan bearbejdes til den ønskede form: fra idé til 3D-tegning og videre til færdigt produkt.

• Skærmbillede 2018-11-13 kl. 14.11.33.png

Danmarks banksystem - Gode Penge

Gode Penge er en nonprofit organisation, der arbejder for et demokratisk, bæredygtigt og stabilt banksystem. De private banker udbyder flere forskellige undervisningsforløb, hvori der ofte mangler nogle helt essentielle fakta og nogle demokratiske vinkler på undervisningen, hvorfor vores forløb er et vigtigt suplement.