Netværk & Inspiration 8 tilbud

• Skærmbillede 2017-01-12 kl. 22.15.52.png

Ta' fat i hinanden!

Vidste du, at flere udvikler en psykisk sygdom, når de er unge? Faktisk er det næsten 8 procent af alle unge mellem 15-25 år, som har eller har haft en psykisk sygdom. Det svarer for eksempel til, at der i en skoleklasse er tre elever, der kommer til at udvikle en psykisk sygdom eller alvorlige psykiske vanskeligheder. Endnu flere er pårørende til et menneske med psykisk sygdom.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.

• Big Bang - Naturfag for fremtiden

Big Bang er Danmarks største konference og messe for alle der underviser, formidler eller forsker inden for det naturfaglige og naturvidenskabelige felt i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser. Konferencen afholdes næste gang den 23.-24. marts 2017.

Astra

Er jeres fagteam klar til at arbejde med de fællesfaglige fokusområder frem mod den fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi? Astra tilbyder temadage der kan hjælpe dit fagteam på vej!

• Skærmbillede 2016-06-14 kl. 19.54.32.png

Giv historien lyd. Musik og sang i undervisningen

Brug musik og sang i undervisningen. Som illustration på historiske perioder, matematisk opbygning af musik eller slet og ret som et pusterum i undervisningen.

• FORTET_20JUNI_2013_StorCaning 069.JPG

UNDERVISNING PÅ KOLDKRIGSMUSEUM STEVNSFORT

På Koldkrigsmuseum Stevnsfort foregår undervisningen i autentiske rammer og inddrager historiske beretninger og genstandsbaserede fortællinger. Omdrejningspunktet er Stevnsforts konkrete funktion som et billede på Danmarks internationale rolle under Den Kolde Krig.

Tilbud i anden kommune

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!

Tilbud i anden kommune

• Få hjælp til din udeskoleundervisning

Er du lærer eller pædagogisk medarbejder på en skole? Har du brug for sparring eller hjælp til at udvikle eller videreudvikle dit arbejde med udeskole?