Netværk & Inspiration 9 tilbud

• 8da888c9-6319-4292-aa79-d4e61739f612.png

Den digitale butik

Alle har været i en butik, men hvordan bruger Bilka Slagelse data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• IST.png

Ultra:bit - kodning på en virksomhed

Kom og oplev hvordan man arbejder med teknologi og kodning hos IST ApS. Igennem dette undervisningsforløb i Natur/teknologi, vil eleverne lære simpel kodning og få en forståelse for, hvordan teknologi virker. Eleverne lærer, hvordan en proces kan nedbrydes til flere trin, og at computere gør præcis det, man koder dem til. Som en del af forløbet bruger eleverne deres mikrocomputer til selv at kode.

• Mosede Fort - Neutralitetens Balancegang - et dilemmabaseret læringsspil

Der er krig i Europa! Militæret mangler våben, og befolkningen mangler mad. Hvad gør I? Eleverne bliver stillet over for de dilemmaer, som de danske politikere skulle balancere med fra 1914-1918.

• FS_logo.png

Fagbevægelsens Skoletjeneste

Få besøg af os i din klasse. I Fagbevægelsens Skoletjeneste underviser vi i Den Danske Model, og hvad fagforeningers rolle er i det danske samfund og for den enkelte. Vi taler også med de unge om, hvilke rettigheder de har, når de har et fritidsjob. I Fagbevægelsens Skoletjeneste dækker vi Fælles Mål under Uddannelse og Job.

• Skærmbillede 2017-01-12 kl. 22.15.52.png

Ta' fat i hinanden!

Vidste du, at flere udvikler en psykisk sygdom, når de er unge? Faktisk er det næsten 8 procent af alle unge mellem 15-25 år, som har eller har haft en psykisk sygdom. Det svarer for eksempel til, at der i en skoleklasse er tre elever, der kommer til at udvikle en psykisk sygdom eller alvorlige psykiske vanskeligheder. Endnu flere er pårørende til et menneske med psykisk sygdom.

• Engineer the Future - Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.

• Få hjælp til din udeskoleundervisning

Er du lærer eller pædagogisk medarbejder på en skole? Har du brug for sparring eller hjælp til at udvikle eller videreudvikle dit arbejde med udeskole?

• Svanholm fællesfoto.jpg

Svanholm Gods

Rundvisning på Svanholm, der drives økologisk af 85 voksne og 46 børn. Et gods med fælleskøkken, boliger, arbejdspladser, cafe, gårdbutik, landbrug, marker, kostald, klappegeder, drivhuse, børnehuse, skove, vindmølle, solceller, eget spildevandsrensning, 40 biler, 17 traktorer, gravhøje, historiske bygninger og masser af liv. Rundvisning kan tilrettelægges med fokus på egne ønsker.