Natur & friluftsliv 35 tilbud

• Oversigt over Disc Golf i Skælskør Lystskov

Skælskør Disc golf bane

I Skælskør Lystskov findes en 9-hullers disc golf bane, som kan benyttes gratis. Disc golf er både en sjov og hyggelig sport som kan spilles af alle.

• biblo forsker.jpg

Biblo forsker 4. - 6. klasse

Hvert år sætter Biblo.dk skarpt på forskning, når der samarbejdes med Forskningens Døgn og Skoletjenesten Science og Sund.

• shelter-i-sommeraften-3.jpg

Agersø Naturcenter

Agersø Naturcenter er det oplagte sted at tage hen, hvis undervisningen skal tage udgangspunkt i naturen, eller hvis I ønsker at vise, hvordan man også kan leve livet - med 5 minutter til strand og hav, enge, fugle- og dyreliv.

• Gavnø Go Fly - Samarbejde, motion og motorik

Med sikkerheden i top, er Gavnø Go Fly det perfekte alternativ til idrætstimen, udflugten eller motionsdagen. Der er rig mulighed for at børn i alle aldre, kan boltre sig på de 6 baner i forskellige højder og sværhedsgrader. Samarbejde, motion og motorik kommer i fokus, når en sjov og udfordrende dag sættes i gang.

Tilbud i anden kommune

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.

• Lærende og engagerende naturtilbud

Skal din klasse have et spændende og lærerigt naturtilbud med Slagelse Naturskole?

Hvad med et besøg i ”Geologiens Verden” hvor vi kommer rundt om såvel puslespilsten og istidens mammutter, som jordens dannelse og dinosaurernes uddøen? Eller en tur til ”Det salte hav”, hvor vi undersøger livet i strandzonen og på det lave vand?

• Modtageklasser på Slagelse Naturskole

Giv din modtageklasse en spændende og lærende oplevelse i Slagelse Naturskoles nye formidlingslokale.

Slagelse Naturskoles formidlingslokale er fyldt med udstoppede dyr, oplevelseskasser og naturstemning, og her kan I arbejde kreativt med relationer, med sanserne og med sproget.

• Astra novo foto.jpg

Novo Science Ambassadører

Astra giver dig mulighed for at få spændende naturvidenskabelige foredragsholdere på besøg på din skole.

Astra

Er jeres fagteam klar til at arbejde med de fællesfaglige fokusområder frem mod den fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi? Astra tilbyder temadage der kan hjælpe dit fagteam på vej!

• thumb_IMG_3109_1024.jpg

Slagelse Disc Golf Bane

På Slagelse Gl. Stadion er der opstillet en 9-hullers disc golf bane, som kan benyttes gratis efter sommerferien, men HUSK at medbringe egne discs. Disc golf er både en sjov og hyggelig sport som kan spilles af alle.