Natur & friluftsliv 34 tilbud

• camponotus_herculeanus_19_photo_david_nash.png

Brorfelde: Det kribler på Observatoriet

Vi går ud med net og lup. Lær om udviklingen af Jordens liv, og lav et mini-økosystem.

• glacier-322709_960_720.jpg

Brorfelde: Bakker skabt af is

Undersøgelsesbaseret undervisningsforløb om istidsformer i landskabet. Vi skal ud i bakkerne og tilbage og modellere med sand og vand.

• Mosede Fort, Danmark 1914-18 - Klar til kamp – Idræt på fortet

Eleverne får sved på panden og græs på knæene, når de skal træne soldaternes idrætskampe på Mosede Fort og vise deres værd for Danmark.

• Mosede Fort, Danmark 1914-18 - Udsigt til krig – Matematik på fortet

Hold udkig! Eleverne gør klar til at forsvare det neutrale Danmark med matematikkens redskaber. Afstandsmåleren og kanonernes vinkler og radius er forskellen på liv og død, hvis 1. Verdenskrig kommer til Danmark.

• Oversigt over Disc Golf i Skælskør Lystskov

Skælskør Disc golf bane

I Skælskør Lystskov findes en 9-hullers disc golf bane, som kan benyttes gratis. Disc golf er både en sjov og hyggelig sport som kan spilles af alle.

• biblo forsker.jpg

Biblo forsker 4. - 6. klasse

Hvert år sætter Biblo.dk skarpt på forskning, når der samarbejdes med Forskningens Døgn og Skoletjenesten Science og Sund.

• shelter-i-sommeraften-3.jpg

Agersø Naturcenter

Agersø Naturcenter er det oplagte sted at tage hen, hvis undervisningen skal tage udgangspunkt i naturen, eller hvis I ønsker at vise, hvordan man også kan leve livet - med 5 minutter til strand og hav, enge, fugle- og dyreliv.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Gavnø Go Fly - Samarbejde, motion og motorik

Med sikkerheden i top, er Gavnø Go Fly det perfekte alternativ til idrætstimen, udflugten eller motionsdagen. Der er rig mulighed for at børn i alle aldre, kan boltre sig på de 6 baner i forskellige højder og sværhedsgrader. Samarbejde, motion og motorik kommer i fokus, når en sjov og udfordrende dag sættes i gang.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.

• Lærende og engagerende naturtilbud

Skal din klasse have et spændende og lærerigt naturtilbud med Slagelse Naturskole?

Hvad med et besøg i ”Geologiens Verden” hvor vi kommer rundt om såvel puslespilsten og istidens mammutter, som jordens dannelse og dinosaurernes uddøen? Eller en tur til ”Det salte hav”, hvor vi undersøger livet i strandzonen og på det lave vand?

• Børnehaver & Dagtilbud