Motion & bevægelse 37 tilbud

• M&M1_small.jpg

5 minutter af timen

Vi anbefaler at starte hver time med 5 minutters bevægelse. Man kan nå 1-2 sange på de 5 minutter, og det gør en verden til forskel. Denne start på timen med musik og bevægelse giver en følelse af fællesskab, der motiverer alle til at deltage på lige fod. Vi tror på, at en fælles god start på timen giver ro i klassen og opmærksomme elever.

• Oversigt over Disc Golf i Skælskør Lystskov

Skælskør Disc golf bane

I Skælskør Lystskov findes en 9-hullers disc golf bane, som kan benyttes gratis. Disc golf er både en sjov og hyggelig sport som kan spilles af alle.

• IMG_0103.JPG

Skolegolf

Skolegolf
    - En anderledes sportsgren som er FOR ALLE
    - Frisk luft og god motion
    - Kocentration og fokusering

• _MG_6456.jpg

Lær at spille tennis

Partnerskab

Ved skoletennistræning i Slagelse Tennisklub vil der blive sat fokus på det overordnede spil samt spillets regler.

Eleverne vil få kendskab til tennissporten grundlæggende metoder og teknikker, og der vil under træningen blive sat et væsentligt fokus på at spille så meget som muligt, og dermed lære imens man spiller.

Prøv kræfter med AMERIKANSK FODBOLD

Partnerskab

Slagelse Wolfpack giver mulighed for at prøve en rigtig gang skralderbang football med hårde hits, lækre catches og flotte løb og kast.
    Prøv kræfter med sporten, som er så populær i USA, fordi den rummer spænding, styrke, hurtighed og masser af strategi.

• Basketball skal være sjovt for alle

Partnerskab

Basketball skal være sjovt at prøve. I vores forløb har vi fokus på sjov leg med og uden bolde, kropsbevidsthed og motorik med og uden bold. Alle kan være med og få glæde ved at prøve basketball. Du behøver ikke at være den højeste for at være med.

• Børnehaver & Dagtilbud

DM i Riffelskydning for 5. klasser - Vind 8.000kr. til klassekassen

Førstepladsen vinder 8.000 kr. til klassekassen ved DM i skoleskydning for hele landets 5. klasser. En fantastisk øvelse i koncentration, udholdenhed og balance for både drenge og piger. Det er både sjovt, udfordrende og godt for klassens fællesskab.

• Gavnø Go Fly - Samarbejde, motion og motorik

Med sikkerheden i top, er Gavnø Go Fly det perfekte alternativ til idrætstimen, udflugten eller motionsdagen. Der er rig mulighed for at børn i alle aldre, kan boltre sig på de 6 baner i forskellige højder og sværhedsgrader. Samarbejde, motion og motorik kommer i fokus, når en sjov og udfordrende dag sættes i gang.

Tilbud i anden kommune

• badminton3.jpg

Badminton i skolen

Team Skælskør-Slagelse tilbyder et skole forløb med både træning og foredrag.

• Rend og hop med Oliver og Ida

Få faglige indspark og nye ideer til at bringe bevægelse og leg ind i hverdagen og de allerede eksisterende rutiner i dagplejen eller daginstitutionen. Bestil vores gratis inspirationsmateriale til leg og bevægelse med ½-2 årige og 3-6 årige. Kontakt os for at høre om vores kursusforløb for det pædagogiske personale i dagtilbuddet.

• Børnehaver & Dagtilbud