Motion & bevægelse 40 tilbud

• kongelyset sn 160119 2.jpg

Badminton som bevægelse, leg og motorisk indlæring

Partnerskab

Slagelse Badminton Klub tilbyder inspirerende badminton undervisning både for elever og lærere.

Vi tager udgangspunkt i aldersrelateret trænings koncept i badminton og vores primære målgruppe i skolen er 1. til 3. klasse.

Vi vil præsentere elever og lærere for mange forskellinge badminton relaterede lege og øvelser, som kan inspirere.

• Aaben-Dans-logo.png

Lærerworkshop i 'Dans og Udtryk'

Lærerworkshop i 'Dans og Udtryk' - Del 2

I september 2018 blev del 1 af en workshop med fokus på dans og udtryk afviklet – nu er vi endelig klar til at invitere jer til del 2.

I workshoppen bliver der fokus på dansens mange facetter lige fra stræk og koncentrationsøvelser til nye måder at bruge rummet på, decideret danseteknik, opbygning af tema ift. dans og udtryk jf. eksamen og meget, meget mere.

• Mosede Fort, Danmark 1914-18 - Klar til kamp – Idræt på fortet

Eleverne får sved på panden og græs på knæene, når de skal træne soldaternes idrætskampe på Mosede Fort og vise deres værd for Danmark.

Tilbud i anden kommune

• Mosede Fort, Danmark 1914-18 - Udsigt til krig – Matematik på fortet

Hold udkig! Eleverne gør klar til at forsvare det neutrale Danmark med matematikkens redskaber. Afstandsmåleren og kanonernes vinkler og radius er forskellen på liv og død, hvis 1. Verdenskrig kommer til Danmark.

Tilbud i anden kommune

• M&M1_small.jpg

5 minutter af timen

Vi anbefaler at starte hver time med 5 minutters bevægelse. Man kan nå 1-2 sange på de 5 minutter, og det gør en verden til forskel. Denne start på timen med musik og bevægelse giver en følelse af fællesskab, der motiverer alle til at deltage på lige fod. Vi tror på, at en fælles god start på timen giver ro i klassen og opmærksomme elever.

• Oversigt over Disc Golf i Skælskør Lystskov

Skælskør Disc golf bane

I Skælskør Lystskov findes en 9-hullers disc golf bane, som kan benyttes gratis. Disc golf er både en sjov og hyggelig sport som kan spilles af alle.

• IMG_0103.JPG

Skolegolf

Skolegolf
    - En anderledes sportsgren som er FOR ALLE
    - Frisk luft og god motion
    - Kocentration og fokusering

• _MG_6456.jpg

Lær at spille tennis

Partnerskab

Ved skoletennistræning i Slagelse Tennisklub vil der blive sat fokus på det overordnede spil samt spillets regler.

Eleverne vil få kendskab til tennissporten grundlæggende metoder og teknikker, og der vil under træningen blive sat et væsentligt fokus på at spille så meget som muligt, og dermed lære imens man spiller.

Prøv kræfter med AMERIKANSK FODBOLD

Partnerskab

Slagelse Wolfpack giver mulighed for at prøve en rigtig gang skralderbang football med hårde hits, lækre catches og flotte løb og kast.
    Prøv kræfter med sporten, som er så populær i USA, fordi den rummer spænding, styrke, hurtighed og masser af strategi.

• Basket1.jpg

Basketball skal være sjovt for alle

Partnerskab

Basketball skal være sjovt at prøve. I vores forløb har vi fokus på sjov leg med og uden bolde, kropsbevidsthed og motorik med og uden bold. Alle kan være med og få glæde ved at prøve basketball. Du behøver ikke at være den højeste for at være med.

• Børnehaver & Dagtilbud