Kreativitet 21 tilbud

• mm3 facebook.jpg

Nordiske Myter og sagn

Levende fortælling af de nordiske myter og sagn for alle aldersgrupper. Oplev de Nordiske guder og gudinder på tæt hold, og hør om deres mytiske gerninger og oplevelser når Marius fra Midgaardsmyter kommer ud med sin magiske kuffert og skjalder om gudernes liv og færden.

• Deltag i PÅ MED PANG-konkurrencen!

PÅ MED PANG handler om at undervise børn i, hvordan de bliver synlige i trafikken. Det er en lokal konkurrence målrettet 4. og 5. klasser i Slagelse Kommune. Præmien er en bio-tur med popcorn for hele klassen i Panorama Slagelse – inklusiv transport for skolerne udenfor Slagelse by!

• søgsmart.png

SøgSmart

Ved at bruge SøgSmart får eleverne styrket deres kompetencer inden for informationssøgning, begyndende kildekritik og relevansvurdering. SøgSmart er relevant at bruge i forbindelse med undervisningsforløb, hvor eleverne skal finde oplysninger, informationer, kilder til opgaver, præsentationer og projekter.

• Ikke-navngivet-1.jpg

Det hemmelige bibliotek

Efter en kort introduktion til søgning på www.slagelsebib.dk samt i bøger og på nettet, åbnes spillet Det hemmelige bibliotek på iPad eller tablets. Med søgning og samarbejde skal børnene løse opgaverne og vinde over bibliotekets fjender.

• IMG_2866.jpg

Fortællingsværksted med Stop-motion animation på iPad

Stop-motion animation er én af mange spændende måder at skabe fortællinger på. På trods af dets digitale eksistens udfordrer det børnenes fantasi og lyst til at skabe i barnets egne omgivelser. At tage del i en animationsproces styrker børnenes beredskab for spontan ageren og opøver deres evner for en kreativ og dynamisk gruppearbejdsproces.

• e-book.jpg

Produktion af fortællinger som e-bøger på iPad

Produktionen af e-bøger forener alle iPad’ens mulige medieteknikker, hvilket gør den særlig interessant som fortællingsværktøj. Børnene lærer de mangfoldige teknikker at kende og får lov at udfolde sig med deres kreative potentiale. De gennemgår en spændende og dynamisk gruppearbejdsproces, hvilket styrker både den enkelte og gruppen tilsammen. Produktion af e-bøger danner således en platform, hvorpå ideer kan udvikles og hverdagshistorier kan finde en form, hvor både voksne og børn indgår i en skabende relation.

Læreplanstema: Barnets alsidige personlige udvikling, sociale kompetencer, sprog, kulturelle udtryksformer og værdier

• thumb_4983_default_medium.jpeg

ANIMATIONSWORKSHOP MED IPAD

Stopmotion animation er et mangfoldigt fortælleværktøj, som kan benyttes til at genfortælle de fortællinger vi i forvejen kender og elsker eller være platform for egne ideer og fabuleringer. Igennem denne legende og yderst absorberende arbejdsproces fremmes den individuelles kreativitet og fællesskabet styrkes.

• Sct mikkel orgel.jpg

Orglet i Sct. Mikkels Kirke

Orglets historie kan føres helt tilbage til oldtiden. Det hører imidlertid til en af musikhistoriens uløste gåder, hvornår dette prægtige instrument opnåede status som kirkemusikinstrument. Men det skete formentlig mellem år 900 og 1200.

• Musik sangere.jpg

Syng dig til dansk.

Tilbud til modtageklasser og børn og unge med sproglige udfordringer.

• Musik Indskoling.jpg

Giv stemmen liv