Faglig & sparring 8 tilbud

• Aaben-Dans-logo.png

Lærerworkshop i 'Dans og Udtryk'

Lærerworkshop i 'Dans og Udtryk' - Del 2

I september 2018 blev del 1 af en workshop med fokus på dans og udtryk afviklet – nu er vi endelig klar til at invitere jer til del 2.

I workshoppen bliver der fokus på dansens mange facetter lige fra stræk og koncentrationsøvelser til nye måder at bruge rummet på, decideret danseteknik, opbygning af tema ift. dans og udtryk jf. eksamen og meget, meget mere.

• Mosede Fort, Danmark 1914-18 - Krigens valg – et dilemmaspilm

Udstillingen kommer til live, når de 100 år gamle fotografier bliver levende og beder om hjælp til at træffe svære valg.

• Rytterstatue_Absalon_foto_COLOURBOX.jpg

Christiansborg Slot - Absalon – kirke, korstog og kildekritik

Absalon var en af de mest indflydelsesrige skikkelser i dansk middelalder. Det nære forhold til Kong Valdemar betød, at samarbejdet mellem stat og kirke for alvor blev styrket og formede middelaldersamfundets magtforhold.

• Gobeliner_ChristiansborgSlot_Vikingetid_foto_AdamRzepka.jpg

Christiansborg Slot - Kristus, kirke og kultur - troen i samfundet

Hvornår kom kristendommen til Danmark? Hvordan har religionen udviklet sig gennem 1000 år? Og hvilken betydning har den for danskerne i dag?

Astra

Er jeres fagteam klar til at arbejde med de fællesfaglige fokusområder frem mod den fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi? Astra tilbyder temadage der kan hjælpe dit fagteam på vej!

• SSP Foredrag.jpg

SSP samarbejdet i Slagelse

Samarbejde mellem Skole, Politi og Center for Børn, Unge og Familie. SSP samarbejdet handler om at forebygge, at børn og unge ikke kommer ud i kriminalitet og misbrug.

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!

Tilbud i anden kommune

• Få hjælp til din udeskoleundervisning

Er du lærer eller pædagogisk medarbejder på en skole? Har du brug for sparring eller hjælp til at udvikle eller videreudvikle dit arbejde med udeskole?