Erhverv 29 tilbud

• fotex.png

Den digitale butik

Alle har været i en butik, men hvordan bruger Føtex Ro's Torv data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• 8da888c9-6319-4292-aa79-d4e61739f612.png

Den digitale butik

Alle har været i en butik, men hvordan bruger Bilka Slagelse data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• 8da888c9-6319-4292-aa79-d4e61739f612.png

Den digitale butik

Alle har været i en butik, men hvordan bruger Bilka Næstved data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• viminco.jpg

Sygdom, krop og kemi

Kom ud og lær om sygdom, krop og kemi hos Viminco A/S. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om kroppen og hvordan medicin virker. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvad Viminco A/S arbejder med inden for medicin og sundhed.

• csm_mataslogo_9d50d958b6.png

Den digitale butik

Alle har været i en butik, men hvordan bruger Matas i Slagelse data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• IST.png

Ultra:bit - kodning på en virksomhed

Kom og oplev hvordan man arbejder med teknologi og kodning hos IST ApS. Igennem dette undervisningsforløb i Natur/teknologi, vil eleverne lære simpel kodning og få en forståelse for, hvordan teknologi virker. Eleverne lærer, hvordan en proces kan nedbrydes til flere trin, og at computere gør præcis det, man koder dem til. Som en del af forløbet bruger eleverne deres mikrocomputer til selv at kode.

• logo.png

Plastens egenskaber og genanvendelse

Kom ud og lær om plastens egenskaber hos Neoplast ApS. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om plastens egenskaber og genanvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Neoplast ApS bruger og arbejder med plast, i forbindelse med produktionen.

• hbn.jpg

Plastens egenskaber og genanvendelse

Kom ud og lær om plastens egenskaber hos HBN Teknik A/S. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om plastens egenskaber og genanvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan HBN Teknik A/S bruger og arbejder med plast, i forbindelse med produktionen.

• CUC_logo_snag_1200_.png

Plastens egenskaber og genanvendelse

Kom ud og lær om plastens egenskaber hos CUC Engineering A/S. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om plastens egenskaber og genanvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan CUC Engineering A/S bruger og arbejder med plast, i forbindelse med produktionen.

• H_niels.png

Dansk Byggeri - H. Nielsen & søn A/S - Tømrer

Når man skal lave nye tilbygninger, som for eksempel en overdækket terrasse eller et skur, stilles der store krav til bygningens konstruktion og holdbarhed. Ofte anvender man trækonstruktioner, da der er færre omkostninger forbundet med disse, og så kan træet nemt beskæres og monteres efter ethvert ønske.