SØG BLANDT VORES TILBUD

Sorteret efter: Alfabetisk Nyeste tilbud

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• Til Anders 050.JPG

Alkymi på herregården

Mange spændende historier knytter alkymien til de danske herregårde og også på Gammel Estrup har herremændene forsøgt sig med eksperimenter i det skjulte kælderrum. Gammel Estrups historiske forbindelser til videnskaben og alkymien i renæssancen åbner for en spændende verden der både appellerer til børnenes fantasi og giver stof til eftertanke.

Tilbud i anden kommune

• Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

• At-flyve-med-drage.jpg

ANIMOK animationfestival for skoler

Deltag i årets ANIMOK filmfestival for skoler, lær at lave animation og se jeres film i biografen. Festivalen starter efter sommerferien, I laver film i perioden indtil 29. sept., filmene vises i biografen i slutningen af okt.

Tilbud i anden kommune

• arkitektur foto.jpg

Arkitekten på besøg

Kulturskolen Syddjurs tilbyder flere arkitekturforløb målrettet elever på mellemtrinnet eller udskolingen. Arkitektur handler om rum, form, farve, teknik, proportioner, lys, tekstur mm.
    Gennem forskellige øvelser vil eleven få kendskab til flere arkitektoniske begreber og redskaber til at kunne undersøge, registrere, diskutere, analysere rum eller byrum.

• Farvergaarden900x300_srcset-large.png

Arkitektur og det gode liv

Fokus på arkitektur og de miljøer vi færdes i.

Syddjurs Kommune uddeler en Arkitektur- og Bevaringspris hvert år. Komiteen for prisuddelingen vil gerne have de ældste elever i folkeskolen med til at foreslå de bedste emner, der skal konkurrere om prisen.

Anna Søgaard Nielsen, arkitekt MAA og bygherrerådgiver vil give en introduktion til at se, til at opleve og til at mærke efter: Hvad er god arkitektur?

• badmintoniskolen.jpg

Badminton i skolen/SFO

Få spændende badminton direkte målrettet jeres skole/SFO for alle klassetrin

Badminton på skoleskemaet

Vil du prøve en anderledes idrætstime med fjer og ketsjer? Så kommer vi gerne forbi. DGI Badminton har stor succes med at sende dygtige badmintoninstruktører ud og træne med skoleklasser landet over - og de er også klar til at vise jer, hvordan I får endnu mere og sjovere badmintontid i skolen.

• basketball.jpg

Basketball i SFO’en

Basketball i SFO’en er et unikt koncept, som skaber et aktivt fællesskab blandt børnene i SFO’en. Mange kører det som et permanent tilbud, mens andre prøver det af i en periode. Uanset hvad, så er målet at have det sjovt, mens vi bevæger os og spiller en masse basket.

• basketball.jpg

Basketball i skolen

Basketball i skolen er et koncept, som skaber kvalitet i idrætsundervisningen og samtidig tilbyder inspiration og kompetenceudvikling til skolens lærere.