SØG BLANDT VORES TILBUD

Sorteret efter: Alfabetisk Nyeste tilbud

• IMG_20170228_152335.jpg

1 2 3 Samtidskunst

Oplev samtidskunst helt tæt på og styrk dine elevers evne til at se, opleve og formidle visuelle udtryk i samtiden. Med 1 værk, 2 lektioner, 3 øvelser præsenteret på skolen, kan hele klassen få inspiration til at møde kunstens mange udtryk på helt egne præmisser.

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• skuespil og filmhold.jpg

Absalons Testamente

Absalons Testamente er et dialogbaseret undervisningsforløb på Sorø Museum og i Sorø Klosterkirke. Eleverne får gennem levende dialog, hands on aktiviteter og selvstændigt gruppearbejde kendskab til personer, steder og begivenheder omkring Hvideslægten og Absalon.

• Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

Almueskolen

Fader Vor, terperi, spanskrør, frikvarter og fedtemadder var en del af skolegangen i almueskolen i landsbyer som Farum og Værløse. På museet oplever eleverne, hvordan en mini-skoledag i en landsbyskole på deres tip-tip oldeforældres tid..

• 05b remtræk.JPG

Andelsmejeriet fra mælk til smør og ost

Se, hvordan det gamle andelsmejeri fungerer og følg mælkens vej fra rå mælk til smør og ost.

• thumb_4983_default_medium.jpeg

ANIMATIONSWORKSHOP MED IPAD

Stopmotion animation er et mangfoldigt fortælleværktøj, som kan benyttes til at genfortælle de fortællinger vi i forvejen kender og elsker eller være platform for egne ideer og fabuleringer. Igennem denne legende og yderst absorberende arbejdsproces fremmes den individuelles kreativitet og fællesskabet styrkes.

• Skoletjenesten - lille.jpg

Arbejd for føden. En dag med daglige gøremål fra 1940'erne

På de gamle husmandssteder havde både børn og voksne masser af praktiske arbejde hver eneste dag. I dette forløb bliver I sat til at sørge for storvask og rebslagning eller fremstilling af brændselsbriketter.

Kulturbussen kan benyttes til tilbuddet.

Badminton på skoleskemaet

Det er sjovt at spille badminton! Spillet er ikke bare god motion og taktisk udfordrende, det er også en social sport, der byder på masser af godt samvær med andre. Badminton kan spilles af alle aldersgrupper og giver derfor altid mulighed for en rask kamp.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.