SØG BLANDT VORES TILBUD

• DSC_0567.JPG

1 - Identifikation af talent

I Lyngby-Taarbæk kommune skal alle talentfulde børn og unge udfordres, og deres fulde potentiale skal udnyttes.

I dette tilbud kan lærere og pædagoger finde inspiration til, hvordan vi kan identificere elever med et særligt potentiale.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • KNORD_ALLE_udd_RGB_800px.png

3D print (STX)

Mød vores elevsuperbrugere og lær hvordan du bruger en 3D printer.

• Towers.jpg

Amerikansk fodbold

Kontakt Copenhagen Towers, hvis din skole er interesseret i en introduktion til amerikansk fodbold eller flag football. Det er begge sportsgrene, som giver et godt indblik i amerikansk kultur.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• vestfor.jpeg

Besøg i klassen fra Vestforbrændingen

Vestforbrænding tilbyder alle skoler i vores opland et gratis undervisningsforløb på 2 lektioner i klassen. Et tilbud med undervisning, dialog og praktiske opgaver.

• KNORD_ALLE_udd_RGB_800px.png

Besøgsdag på Sportscollege Lyngby (STX)

Hvad vil det sige at gå på Lyngby Sportscollege? Deltag i dette elev-til elev program og følg en af vores meget dygtige sportscollegeelever.

• bib2.jpg

Biblioteksorientering på Stadsbiblioteket

Alle 4. klasser kan komme til biblioteksorientering på Stadsbilioteket. Her vil børnebibliotekaren fortælle om materialer, låneregler, arrangementer og eleverne skal spille spillet "Det hemmelige bibliotek".

• biotech2.png

Biotech Academy

Biotech academy tilbyder forskellige undervisningsprojekter målrettet de naturfaglige fag og I kan blive testklasse på igangværende projekter.

• Book en ekspert fra Engineer the future

Book en ingeniør-ekspert fra Engineer the future, til at fortælle om naturfag i anvendelse og hvad man kan bruge naturfag til indenfor eksempelvis ingeniørfaget.

• p1010039.836.627.s.jpg

BOOK EN KOK

Start hjemkundskabstimerne eller institutionens gastronomiske temauge langt ude i skoven. Her er det muligt at booke kokken Nikolaj Juel. Skoleklasser og institutioner kan nu ”stille skarpt” på Ny Nordisk Mad og møde en kok, der virkelig brænder for det vilde nordiske køkken.