SØG BLANDT VORES TILBUD

• bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

• towers.jpg

Amerikansk fodbold

Copenhagen Towers tilbyder forløb i amerikansk fodbold, flag football, cross fit og fysisk træning i idrætsundervisningen. Forløbene kan også kombineres med engelsk og samfundsfag og derved give indblik i amerikansk kultur.

Tilbud i anden kommune

• IMG_0218.JPG

Book friluftsvejlederen. 5.-10. klasse

Book friluftsvejlederen. Book Kay til undervisning i vandet, på land og i luften. Sammen finder i undervisning der passer til klassen. 5.-10. kl. I uge 35+36+40+41.

• DSC_0156.JPG

Book naturvejlederen. 0.-10. kl.

Book Naturvejlederen. Aftal nærmere med Martin om i vil i skoven, ved stranden eller på vandet. I planlægger sammen undervisningen.

• Byvandring i de flygtende jøders fodspor.jpg

Byvandring med fokus på jødernes flugt via Dragør i oktober 1943

Guidet rundtur i Dragør by med fokus på de flygtende jøder, der i efteråret 1943 måtte forlade Danmark og søge tilflugt i Sverige af frygt for at blive sendt i koncentrationslejr.

• Byvandring plus arkivbesøg.jpg

Byvandring og arkivbesøg med fokus på jødernes flugt via Dragør i oktober 1943

Bliv klogere på jødernes flugt fra den tyske besættelsesmagt i 1943 - udfra en Dragørvinkel.

• Crossing Borders

Crossing Borders tilbyder workshops med fokus på globale udfordringer, aktivt medborgerskab og mødet mellem unge på tværs af kulturer. Formålet er at give eleverne i udskolingen et bredere globalt perspektiv og gøre dem opmærksom på forskellige internationale problemstillinger og skolesystemer.

• zumbatomic.365.244.s.jpg

DANS med rytmer

Der tages udgangspunkt i de forskellige stilarter som salsa, merengue, cumbia, samba og reggeaton, men der er også tid til leg og sjov, og så bliver der sved på panden.

• DFUNK Outreach

"DFUNK Outreach har til formål at oplyse og skabe debat om flygtninges vilkår i Danmark og internationalt på en levende måde, og i øjenhøjde med tilhørerne. Vores ildsjæle i DFUNK Outreach tager ud til folkeskoler, gymnasier og mange andre steder i landet og formidler tal, fakta og personlige fortællinger om livet som flygtning.

• trænerguide-gymnastik.365.246.s.jpg

DGI TRÆNERGUIDE

Her er det muligt at finde gode ideer til opvarmning, redskabsopstillinger, musik & rytmeaktiviteter og lege. Derudover er der musikinspiration, gode råd om førstehjælp og om hvordan man taler klart og tydeligt.