SØG BLANDT VORES TILBUD

• Foto_Anis Dhiman_web.JPG

"An enemy of the people” (En Folkefjende) af Henrik Ibsen / Arthur Miller

Skuespillere fra Oslo, Malmø og København - med rødder fra "global south" - fører Henrik Ibsens evigtaktuelle drama 'En Folkefjende' i Arthur Millers bearbejdning up-to-date. Instrueret af kenyanske George Mungai og med Jonas Jarl som dramaturg fortsætter holdet bag sidste års Shakespearesucces 'Købmanden fra Venedig' med at udfordre det nordiske teaters begrænsende diversitet og konservative typecasting. Det skandinaviske teatersamarbejde involverer norske 'Nordic Black Theatre', svenske 'Södra Community' og danske 'Afro Cosmopolite Thespians - ACT'. De tre kompagnier bærer en fælles vision om løfte mulighederne for minoritetskunstnere bl.a. igennem "Multiple Cultures Sharing a Stage".

• Badminton - Skolebesøg.jpeg

Badminton i skolen

En eller flere lektioner efter lyst og behov tilbydes gratis for skolen af Måløv Badminton Club. Lektionerne vil byde på en masse leg og derigennem indøvelse af den rigtige slagteknik.

• foto3.JPG

Ballerup Museum

Ballerup Museum er et kulturhistorisk museum, der har til huse i landsbyen Pederstrup. Her kan du lære om livet på landet før i tiden, Ballerups historie, høre historien om en russisk storfyrstinde, der boede i Ballerup og andre immgranthistorier. Du kan også opleve købmandsbutikken, smedjen, skønne historiske haver og skiftende udstillinger.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • IMG_0007.jpg

Basketball er sammenhold, sjov og spænding!

I løbet af 4 dobbeltlektioner (6 timer) bliver eleverne præsenteret for basketballspillets fundamentals på en sjov og spændende måde.Hovedvægten lægges på sammenspil, således at alle elever deltager aktivt i spillet.Der spilles med specielt indkøbte lette basketballs.

• Besøg Borgmesteren på Rådhuset

Besøg borgmester Jesper Würtzen på Rådhuset og bliv klogere på, hvad det betyder at være borgmester i Ballerup Kommune. Få en snak med borgmesteren om lokalpolitik, demokrati og om hvordan Kommunalbestyrelsen fungerer. Hvilke beslutninger træffes der i den daglige drift, og hør mere om Rådhusets forskellige afdelinger, der er med til at løfte det arbejde det er, at drive en kommune. Besøget foregår på Rådhuset i Ballerup, hvor I også vil se Kommunalbestyrelsens mødesal, Borgmesterens kontor og få en fornemmelse af huset.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Besøg en gård.jpg

Besøg en gård med grise og landbrug

Kom og besøg en gård med grise og tilhørende landbrug. Lad eleverne i indskolingen opleve en gård, hvor de kan se grisene, landbrugsmaskinerne og får en snak og dyr. Lad mellemtrinnet og udskoling få oplevelse af gårdens dyre- og landbrugsproduktion. Få indsigt om landbrug, bærerdyghed, miljø eller om det at drive gården som en virksomhed. Mulighederne er mange.

• bier 540x405.jpg

Biernes verden - Skoletjenesten Pederstrup

Mød Skoletjenesten Pederstrups honningbier ansigt til ansigt og oplev biernes fantastiske og komplekse liv.

Og hør historien om, hvordan bierne forvandler 20 millioner blomster til et glas honning.

• DSC_0217.JPG

Bliv Ung Idrætsleder – valgfag 6 måneder i Måløv

6 måneders valgfag til udskolingen der klæder de unge på til at være Idrætsleder/træner i lokale idræts/sports klubber. De unge får viden om tilrettelæggelse af træning, opvarmning og muskelgrupper. Endvidere pædagogiske redskaber til at motivere og engagere andre børn til at deltage idrætsundervisning.

Der vil være lige del praktik og teori og der tages udgangspunkt i Gymnastik som idræt.

Forløbet tilbydes kun til Måløvhøj Skole og afvikles kun i Måløv.

• Bogvogterkursus

Bøger skal passes godt på! I dette forløb lærer eleverne hvordan. Vi læser en lille historie og bagefter kan I gå på opdagelse i biblioteket. I kan slutte besøget af med at spise jeres medbragte madpakker.