Ren kemi

Kontakt virksomheden

Inden du ringer til virksomheden, anbefaler vi, at du læser lærervejledningen. Her har vi samlet en kort tjekliste over, hvad der er godt at aftale med virksomheden, inden I besøger dem.
Kommer du ikke igennem over telefonen, kan du skrive til virksomheden her:

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Undervisningsforløbet består af undervisning på skolen, på en kemisk virksomhed og tilbage på skolen igen. Det giver eleverne en erkendelse af, hvordan den kemi, de lærer i klassen, hver dag bruges i verden omkring os, og det styrker deres karrierekompetencer. Forløbet er udviklet, så det lever op til Fælles mål i Fysik/kemi og Uddannelse og job.

Antal lektioner

• 4 lektioner i klassen inden virksomhedsbesøget
  • Et virksomhedsbesøg på ca. 2 timer
  • 2 lektioner i klassen efter virksomhedsbesøget

SE HVORDAN DU GØR PÅ FORSIDEN AF LÆRERVEJLEDNINGEN

Hele Året
Fysik og kemi
Materialer til forløbet
Til eleven
Til virksomheden
Hvor?

Hydro-X A/S

Tylstrupvej 50
9320 Hjallerup

info@hydro-x.com

Kontakt virksomheden direkte for at lave en aftale om besøg:

Ernst Ulrik Kristensen
Hydro-X Group
20 16 86 88
info@hydro-x.com

Har du spørgsmål til forløbet, kan du kontakte:

Louise Engberg
DA Åben Virksomhed
lew@da.dk

En del af undervisningsforløbet

Ren kemi

(Forløb fra "Åben Virksomhed")
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.