3D-design og 3D-Print - lærings workshop

• Start-up Infoworkshops - 2-4 timer for 50 elever - 1.200-8.000,- kr introduktion til 3d-printer teknologien, mulighederne og betydningen for samfundet. Eleverne introduceres til designsoftware og lærer de grundliggende værkktøjer. Eleverne laver simple design og dokumenterer processen - designs udprintes til alle elver.

Designdag for klasser/hold/linifag. (20-60 deltagere)

Introduktion til 3d-printer og 3d-design teknologierne.fremtidig indflydelse på samfundet, og uddannelsesmuligheder perspektiveres. Introduktion til designsoftware, scanning, 3d-modellering, animering.  Simple design og bygningskonstruktion, elever designer og printer prototyper.

RealDream planlægger, afvikler og evaluerer forløb sammen med fagteam/lærere. RealDream medbringer 3D-printer, læringsforløb og det fornødne forbrugsstof til udprint. RealDream sikrer, i samarbejde med skolen den nødvendige software og teknsike funktionalitet i forhold til eksisterende udstyr og løsninger.

1.200 - 8.000 kr.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni