På tidsrejse tilbage til Absalons tid

• børn der slendrer.jpg

Børn og voksne modtages af beboerne på borgen og iklædes middelaldertøj inden de følges til deres nattelogi i Salshuset og de opslåede markedstelte. Efter at have indrettet sig, bliver de introduceret til rammerne for historien, området og de praktiske detaljer.

Under forløbet vil der i dagstimerne være instruktører til at skabe oplevelsen af en dagligdag, der går med pligter som brændehugning, madlavning over bål, pasning af dyr og urtehave. Der vil være mulighed for at prøve forskellige aktiviteter indenfor håndværk og kamptræning.

Om aftenen hygger I selv omkring bålet og i den fantastiske natur omkring borgen. I har mulighed for at tage en dukkert i en af søerne eller drage på eventyr i skovområderne. Hvem ved, måske snubler I over den sovende trold.

Lejrskoleopholdene tilbydes i 2 varianter. Et for dem der ønsker at gå hele vejen og derfor ønsker at lave middelaldermad til alle måltider, og en der tilgodeser, at der kan være ønsker om mere tidstypisk mad ved nogle af måltiderne. Kontakt endelig Skoletjenesten via Kontakt-knappen for yderligere information omkring tilbuddet.

Pris 1000,- pr. pers. - min. 20 personer/max. 56 personer * kan bookes under foreningspuljen, kontakt din afdelingsleder.

Årstid
    • April - juni