Skoletjenesten Pederstrup

• Skoletjenesten Pederstrup tilbyder læringsforløb i Ballerup Kommunes største klasselokale. Her formidles Ballerup Kommunes natur, miljø, historie og udvikling. Fra istid til forstad. Fra de mindste dyr til de største bygninger. Fra Måløv til Skovlunde og fra Hede-Magleparken til Egebjerg.

Vi vægter bevægelse, trivsel, nysgerrighed og viden i vores læringsmål, ligesom vi gør meget ud af, at eleverne kommer tæt på emnet med så mange sanser som muligt. Tværfaglighed og flerfaglighed er en del af vores natur: Inspiration og kreativitet styrkes i nye sammenhænge.

Eleverne fanger salamandere og går i skole som for hundrede år siden, leger insekter og købmandsbutik, holder høns og planter træer, spiller sig gennem revolutioner og finder fortidsminder i byen, slynger honning og synger salmer, klæder sig ud som landbobørn og laver mad til vinterens fugle.

Vi arbejder for, at alle børn og unge i Ballerup Kommune bliver fortrolige med deres hjemstavns natur, miljøer, historie og udvikling.

Derfor er det gratis for alle folkeskoler i Ballerup Kommune. Fælles mål, Meebook og online booking er værktøjer der sikre relevans og let adgang for alle lærer og elever.

Al booking foregår via vores hjemmeside http://www.skoletj-pederstrup.dk

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december
    • Kristendomskundskab
    • Samfundsfag
    • Madkundskab
    • Matematik
    • Natur og teknologi
    • Geografi
    • Biologi
    • Fysik og kemi
    • Idræt
    • Håndværk og Design
    Se mere her
    BAL_Skoletjenesten_sort.jpg Skoletjenesten Pederstrups hjemmeside med onlinebooking
    Hvor?

I Pederstrup og hele Ballerup Kommune

Pederstrupvej 49

2750 - Ballerup

07bblCamilla Lindberg 15 red.jpg

Camilla Lindberg er naturvejleder og uddannet biolog.

Som en del af Skoletjenesten Pederstrup skaber og tilbyder hun læringsforløb indenfor de naturfaglige fag.

Kontakt Skoletjenesten på skoletj-pederstrup@balk.dk eller via vores bookingssystem på http://www.skoletj-pederstrup.dk