Allerød Bibliotek - Smart Parat Svar, lokalrunde i landsdækkende quiz

• Smart Parat Svar.jpg

Smart Parat Svar er en landsdækkende quiz for elever i 6. klasse. Det overordnede mål med projektet er at fremme og fastholde større børns læselyst i et bredt perspektiv. Og at vise, at det er sejt at være ekspert på et område.

Quizzen er et samarbejde mellem Slots- og Kulturstyrelsen og landets børnebiblioteker. TV2 Regionerne bringer rapportager og transmissioner fra de lokale og regionale runder af quizzen og sender finalen fra Odense på alle kanaler.

Selve quizzen er en holdkonkurrence med fem deltagere fra hver klasse, der kan supplere hinanden og samarbejde om at finde de rigtige svar. Litteratur er grundlaget for quizzen, både skøn- og faglitteratur. Der medtages desuden andre emner, hvor man kan vise, man er ekspert. Det kan f.eks. være politik, spil, musik eller sport.

Allerød Bibliotek afholder den lokale runde af quizzen torsdag den 7. december 2017.

Sidste frist for tilmelding er 29. september 2017. Send en mail med skole, klasse og klassens kontaktperson til trmo@alleroed.dk

Årstid
    • Januar - marts