Rigets overlevelse

• Rigets overlevelse pixlr.jpg

Rigets overlevelse er et rollespil, hvor eleverne prøver kræfter med forhandlinger, samarbejde, afstemninger og politiske beslutninger. Forhandlingsevner og fantasi er i højsæde, når eleverne på egen krop oplever det danske demokratis begyndelse, og kampen om rigets overlevelse går i gang. For hvordan skal den demokratiske indflydelse fordeles, og pengene bruges?

Eleverne arbejder konkret med historiske begivenheder og samfundsfaglige kerneområder som provisorietid, systemskifte, demokrati, sociale klasser samt politiske interesser og forhandlinger.

Spillet giver eleverne mulighed for at arbejde tværfagligt i historie og samfundsfag.

Varighed: 1 time og 30 minutter.
    Max. antal elever: 28
    Sted: Garderhøjfortet, Garderhøjfort 4, 2820 Gentofte.
    Mødested: Ved billetlugen.
    Transport: S-tog eller Nærumbanen til Jægersborg Station. Du kan også tage bus 169 eller 179.

850 kr. som dækker entré til fortet (250 kr.) og undervisningen (600 kr.).

Årstid
    • Januar - marts