Allerød kunstforening

• Allerød kunstforening.jpg

Allerød kunstforening tilbyder at åbne dørene til deres udstillinger i almindelig skoletid, således at skoleklasser kan bruge udstillingerne som inspiration.

Besøget kan f.eks. være til inspiration for videre arbejde på skolen, man kan arbejde med skitser på stedet, som optakt til arbejde med parafraser, som optakt til skriftlige arbejder og meget andet. Kun fantasien sætter grænser.

I forbindelse med sæsonens sidste udstilling i april, arrangerer vi en elevudstilling af de værker, der er resultater af elevernes/jeres arbejde i forbindelse med besøg på en eller flere af vores udstillinger.

Årets program for Allerød kunstforening kan læses her:

Program Allerød kunstforening

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december
    • Kristendomskundskab
    • Billedkunst
    Skærmbillede 2017-05-08 kl. 09.48.29.png Allerød Kunstforenings hjemmeside.
    Hvor?

Kirkehavegård

Kirkehaven 16-18

3450 - Allerød

birgit-joergen@post.tele.dk

Birgit Rasmusen Allerød Kunstforening.jpg

Kontakt Birgit Rasmussen via kontaktknappen, hvis du ønsker at booke et besøg eller høre mere.