Kend dit land - for 4. klasser

• Kend dit land er en dannelsesrejse i miniformat, hvor jeres 4. klasses elever kan komme ud i landet og opleve Danmarks mangfoldige kultur, natur og historie i egne af landet, der er fjerne for dem.

Med udgangspunkt i et turkatalog sætter lærerne selv ruten sammen for sin klasse, rejsen foregår i bus, og op til 50 % af udgifterne bliver dækket af staten.

Måske har I allerede modtaget en pixibog om projektet på jeres skole med uddybende information. Ellers kan I læse mere om, hvordan I kommer med på kendditland.dk [kendditland.dk].

Kommunen skal ansøge på vegne af de skoler, der ønsker at være med. Ansøgningsfristen til Slots- og Kulturstyrelsen er den 15. April 2019.

Projektet er skabt af Kulturministeriet, Børne- og Socialministeriet, Undervisningsministeriet og Miljø- og Fødevareministeriet og blev i 2018 testet i et pilotprojekt med 3.000 elever og ni kommuner. Over de næste fire år er der statslig finansiering til at mange flere børn kan komme afsted på opdagelsesrejse.

Læs mere på kendditland.dk

Årstid

Hele året

Mellemtrin