Natur & Friluftsliv 32 tilbud

Sorteret efter: Alfabetisk Nyeste tilbud

• Skærmbillede 2017-11-05 kl. 22.19.09.png

Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis er et gratis formidlingstilbud til skoler. Vi ønsker at være medudvikler af børns naturidentitet og naturforståelse ved at sætte jagt og lystfiskeri på skoleskemaet.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• EBA_2764.jpg

Cirkus Aroma tilbyder Cirkusskole eller Cirkuslegeplads

Cirkus Aroma tilbyder skræddersyet Cirkusskole eller Cirkuslegeplads. Cirkus rummer entreprenørskab og fællesskab, masser af sjove og lærerige udfordringer for alle.

• Vild mad i skolen.JPG

Danmarks Jægerforbund

Vild mad i skolen er et spændende nyt formidlingsinitiativ rettet mod skoleeleverne i 6. og 7. klasse.

Her får eleverne mulighed for både at lære om jagt, natur og samtidig tilberede dejlige smagsprøver på lækkert vildtkød som en afslutning på forløbet.

• Forside - Tom Dåse-fagbog.PNG

Fagbog om genanvendelse: Tom Dåse og hans genan-venner

"Tom Dåse og hans genan-venner" er titlen på en gratis fagbog, der giver dine elever solid faglig indsigt i hvad genanvendelse af flasker og dåser er – hvorfor det er vigtigt, og hvad emballagerne er lavet af. Bogen, der er udviklet af Dansk Retursystem, er målrettet 2.-4. klassetrin.

• gamle_lege.jpg

Gamle lege i Farvergården

Mange lege, som børn kender i dag, blev i gamle dage leget af voksne!

Vi prøver lege, hvor nogle stammer tilbage fra middelalderen og laver små konkurrencer med tøndebånd, stylter, tov og sække.

Hvem er hurtigst og stærkest?

• thumb_1427_default_medium.jpeg

GRØNT FLAG GRØN SKOLE

Grønt Flag Grøn Skole er et undervisningsprogram med fokus på bæredygtig udvikling af natur og miljø. Den bæredygtige skole sponsorerer medlemskontingent for alle de skoler der er interesseret i det grønne flag. Tilmeld hele skolen eller start med en enkelt klasse.

• Børnmedæbler.jpg

Herregårdens spisekammer

Langt op i historien var herregårdene stort set selvforsynende enheder, hvilket betød at rigtig mange af herregårdens ansatte var beskæftigede i nyttehaven samt i herregårdskøkkenet med dyrkning, bearbejdning og fremstilling af herregårdens mange råvarer. Eleverne lærer igennem det direkte arbejde med råvarerne og jorden om naturfaglige fænomener. Samtidigt opnår de en forståelse for arbejdet, der knytter sig til det historiske køkken på herregården.

Tilbud i anden kommune

• ny størrelse gartner.jpg

Herskab og tjenestefolk anno 1880

Frem til industrialiseringen i slutningen af 1800-tallet udgjorde herregårdene nogle af landets største arbejdspladser. Forløbet tager eleverne med bag kulisserne og illustrerer de mange arbejdsopgaver som var tilknyttede herregårdens hovedbygning og have. Eleverne bliver præsenteret for eksempler på sociale klasser og kulturelle fællesskaber og får indsigt i de ansattes mulighed for politisk indflydelse.

Tilbud i anden kommune

• Elever på gårdbesøg.jpg

Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd med glæde deres stalddøre, så skoleelever kan komme helt tæt på dyrene og lære, hvor maden kommer fra.