Kreativitet

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• Til Anders 050.JPG

Alkymi på herregården

Mange spændende historier knytter alkymien til de danske herregårde og også på Gammel Estrup har herremændene forsøgt sig med eksperimenter i det skjulte kælderrum. Gammel Estrups historiske forbindelser til videnskaben og alkymien i renæssancen åbner for en spændende verden der både appellerer til børnenes fantasi og giver stof til eftertanke.

Tilbud i anden kommune

• Børnehaver & Dagtilbud
  • At-flyve-med-drage.jpg

ANIMOK animationfestival for skoler

Deltag i årets ANIMOK filmfestival for skoler, lær at lave animation og se jeres film i biografen. Festivalen starter efter sommerferien, I laver film i perioden indtil 29. sept., filmene vises i biografen i slutningen af okt.

Tilbud i anden kommune

• arkitektur foto.jpg

Arkitekten på besøg

Kulturskolen Syddjurs tilbyder flere arkitekturforløb målrettet elever på mellemtrinnet eller udskolingen. Arkitektur handler om rum, form, farve, teknik, proportioner, lys, tekstur mm.
    Gennem forskellige øvelser vil eleven få kendskab til flere arkitektoniske begreber og redskaber til at kunne undersøge, registrere, diskutere, analysere rum eller byrum.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• EBA_2764.jpg

Cirkus Aroma tilbyder Cirkusskole eller Cirkuslegeplads

Cirkus Aroma tilbyder skræddersyet Cirkusskole eller Cirkuslegeplads. Cirkus rummer entreprenørskab og fællesskab, masser af sjove og lærerige udfordringer for alle.

• Mona-og-Ronnie-1.jpg

Danmarks Fællessang Live i Kolind+

I uge 44 synger og spiller vi dansk musik i anledningen af Spil Dansk-ugen.
    Derfor vil vi gerne invitere jer til fællessang og sjov i Kolind+ d. 1. november kl. 9.30, hvor Mona Britt Nykjær & Ronnie Flyvbjerg Olsen står i spidsen for den fælles oplevelse.

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• SSD2013_2_kilde_Dansk_Skoleskak_Andeas_Ryssov.jpg

DANSK SKOLESKAK – GØR DINE ELEVER LÆRINGSPARATE

• thumb_5955_default_medium.jpeg

Fantasynovelle-konkurrence

Hvis du er mellem 10 og 18 år, har du hvert år mulighed for at deltage i den landsdækkende novellekonkurrence og vinde en spændende præmie. Bidrag sendes til Syddjurs Bibliotek.