Natur & Friluftsliv

• 160721_Odense_Zoo_Chimp_Oase_0001_2048px.jpg

Adfærdsobservationer

Odense ZOO. Er I helt vilde med dyr og kan I sidde i timevis og kigge ind i abernes anlæg? Så kan dette oplæg inspirere jer til, hvad I kan studere i fremtiden.

• 160721_Odense_Zoo_Chimp_Oase_0001_2048px.jpg

Afrikas Dyr

Odense ZOO. Med ”Afrikas dyr” kommer vi en tur til Afrika. Vi skal indleve os i, hvordan det er at være et dyr på savannen og lære om nogle af de tilpasninger, som dyrene har lavet for at kunne klare sig bedre. Giraffer, løver, chimpanser og lemurer er blandt nogle af de dyr, vi skal se nærmere på.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.