Uddannelse

Astra

Er jeres fagteam klar til at arbejde med de fællesfaglige fokusområder frem mod den fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi? Astra tilbyder temadage der kan hjælpe dit fagteam på vej!

• 111.png

Bestil en elevambassadør fra Roskilde Tekniske skole

Roskilde Tekniske Skole har uddannet elever til at fortælle om uddannelserne, studiemiljøet og kammeratskabet på skolen - også kaldet elevambassadører. De tager med til uddannelsesmesser, informationsarrangementer eller besøg i grundskolen.

• biblo forsker.jpg

Biblo forsker 4. - 6. klasse

Hvert år sætter Biblo.dk skarpt på forskning, når der samarbejdes med Forskningens Døgn og Skoletjenesten Science og Sund.

• Big Bang - Naturfag for fremtiden

Big Bang er Danmarks største konference og messe for alle der underviser, formidler eller forsker inden for det naturfaglige og naturvidenskabelige felt i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser. Konferencen afholdes næste gang den 23.-24. marts 2017.

• bogorme.jpg

Bogormene 1. - 4. klasse

Hvordan kan man styrke læsningen? Det kan man, ved at blive en vaskeægte bogorm på biblioteket og læse 50 bøger på et helt år - og når man er en ægte bogorm får man sit billede på bibliotekets højtærede bogormevæg. Ved besøget uddeler vi bogorme-skemaer og giver bud på gode bøger man kan læse.

• teenager hylder bøger.jpg

Booktalk 1.-10. klasse

Mangler I inspiration til læsning? Biblioteket fortæller om nogle af de nye udgivelser, da ældre klassikere og andre gode læseoplevelser, som giver eleverne lyst til at læse.

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!

Tilbud i anden kommune

• Deltag i PÅ MED PANG-konkurrencen!

PÅ MED PANG handler om at undervise børn i, hvordan de bliver synlige i trafikken. Det er en lokal konkurrence målrettet 4. og 5. klasser i Slagelse Kommune. Præmien er en bio-tur med popcorn for hele klassen i Panorama Slagelse – inklusiv transport for skolerne udenfor Slagelse by!

• LO Midtsjælland foto 1.png

Den danske model

Hvad er "Den danske model"? Hvorfor vil vi gerne fastholde "Den danske model" til regulering af arbejdsmarkedet, fremfor de modeller de øvrige lande i Europa anvender?

Er der konflikter mellem "Den danske model" og EU's fortolkning af arbejdsretten og de regulativer der vedrører arbejdsmarkedet? For eksempel arbejdskraftens fri bevægelighed?

Er et samarbejde i EU omkring arbejdsmarkedsforhold en fordel eller en ulempe for Danmark?

Hvordan blev "Den danske model" til?

• Ikke-navngivet-1.jpg

Det hemmelige bibliotek

Efter en kort introduktion til søgning på www.slagelsebib.dk samt i bøger og på nettet, åbnes spillet Det hemmelige bibliotek på iPad eller tablets. Med søgning og samarbejde skal børnene løse opgaverne og vinde over bibliotekets fjender.