Motion & Bevægelse

• Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

Badminton på skoleskemaet

Det er sjovt at spille badminton! Spillet er ikke bare god motion og taktisk udfordrende, det er også en social sport, der byder på masser af godt samvær med andre. Badminton kan spilles af alle aldersgrupper og giver derfor altid mulighed for en rask kamp.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• SFO Basket.JPG

Basketball i skolen

Basketball i skolen er inkluderendene boldspil målrettet børn i indskolingen med udgangspunkt i Fælles Mål i idrætsundervisningen med temaet Boldbasis. Kompetente instruktører, Åben Skole, en bold til hvert barn (som skolen efterfølgende beholder) og kompetenceløft af lærere og pædagoger er nøgleordene i vores 6-ugers basketball forløb i idrætsundervisningen.

• Camp Adventure - Klatrepark

Skift klasseværelset ud med en tur til Danmarks største klatrepark, og giv eleverne en social oplevelse, som samtidig udfordrer deres fysik. På trætopbanerne fokuseres på koordination, tålmodighed, koncentration og balance igennem læring i naturen. Banerne har forskellige sværhedsgrader, som garanterer alle en sjov, tryg og spændende dag.

• Cricket.jpg

Cricket: En sport for alle

Få fart over feltet med en sjov kamp cricket!

I et forløb med Køge Kricket Klub skal I både være aktive, lære at samarbejde, regne og få viden om den sportsgren, der stadigvæk er meget populær i de gamle engelske kolonier.

• Skærmbillede 2016-08-15 kl. 10.42.37.png

Dans for sjov

Sjov dans for alle. Kræver ingen forudsætninger. Giver god motion.

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• Den Store Monumenttur

Bring liv i fortidens minder med en tur rundt i Køge Kommune, hvor de mange monumenter og skulpturer præger bybilledet og landskabet.

Tag enten på kryds og tværs over bygrænserne eller sammensæt elevernes egen tur i nærområdet af jeres skole.

• IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.