Uddannelse

• ac23147bc09bd0c39619838791eee6d7f3fd1853.jpeg

Besøg NAG

Dine elever kan komme på besøg på Nærum Gymnasium. De får et spændende indblik i, hvordan hverdagen er, når man går på Nærum Gymnasium.

• sommerbogen_final.png

Biblioteket: Sommerbogen 2017

Sommerbogen 2017 - bevar elevernes læselyst og -evne i sommerferien

Boost din klasses læsning i sommerferien med Sommerbogen.

Sommerbogen er for børn, der gik i 0-8. klasse i skoleåret 2016/17.

Meld din klasse til Sommerbogen, og giv børnene et skub til at læse i sommerferien. Klasserne konkurrerer om at læse og anmelde flest bøger.

Børnebibliotekerne bugner af spændende, sjove, eftertænksomme, kloge og sære bøger, der venter på at blive læst og anmeldt af eleverne.

• BG fra luften.jpg

Birkerød Gymnasium, HF og IB

På Birkerød Gymnasium har vi tre forskellige gymnasiale uddannelser: stx, hf og IB. Besøg os, oplev hverdagen som elev på BG og hør mere om vores uddannelser.

• VG_Logo_Segl_RGB.jpg

Book scienceambassadører til dine udskolingselever

Book et par dygtige scienceelever, der har ekspertise i og brænder for lige præcis jeres fag og emne.

Det er nemt og kan give et frisk motiverende pust i undervisningen.

De ældre elever kan agere gode rollemodeller og lærer selv en masse af at blive forpligtet på formidling af fagligt stof til andre. Lærerne aftaler nærmere ift. emne og tidspunkt.

• VG_Logo_Segl_RGB.jpg

Book sprogambassadører til dine udskolingselever

Book et par dygtige fremmedsprogselever (engelsk, tysk, fransk), der har ekspertise i og brænder for lige præcis jeres fag og emne.

Det er nemt og kan give et frisk motiverende pust i undervisningen.

• DSC_0010.JPG

Frivilligt arbejde - hvad er det?

Eleverne introduceres til, hvad frivilligt arbejde er. Forløbet kan kædes sammen med en aktuel landsdækkende indsamling, hvor eleverne selv er frivillige eller en præsentation af de lokale muligheder for at være frivillig.

• Valgfag.jpg

Input til valgfagsundervisningen?

Hos Ung i Rudersdal har vi mulighed for at tilbyde undervisning i moduler eller temaer til udvalgte valgfag. Undervisningen kan strække sig fra et enkelt modul til et tematisk arbejde, der kan variere i længde alt efter interesse og behov. Enkelte fag kan vi udbyde som hele valgfag, dette er i givet fald angivet!

• NVfestival2015_38-800.png

Kom til Naturvidenskabsfestival på Virum Gymnasium

Kom til Naturvidenskabsfestival 28. september 2017 og møde VG’s science verden.

Årets tema for den landsdækkende naturvidenskabsfestival i uge 39 er ’Min nye verden’.

8.-9.-klasses elever m/lærere er velkomne efter forudgående tilmelding per mail til bd@edu.virum-gym.dk

• VG_Logo_Segl_RGB.jpg

Masterclass for udskolingselever i sciencefagene fysik, kemi, biologi, biotek og naturgeografi

Formål: fagligt tilbud til de dygtigste elever i udskolingen, arbejde med elevernes ’lange’ faglige progression, styrkelse af overgang, faglig nysgerrighed og motivation.

• VG_Logo_Segl_RGB.jpg

Masterclass i dansk for udskolingselever