Viden & Foredrag

• vestfor.jpeg

Besøg i klassen fra Vestforbrændingen

Vestforbrænding tilbyder alle skoler i vores opland et gratis undervisningsforløb på 2 lektioner i klassen. Et tilbud med undervisning, dialog og praktiske opgaver.

• bib2.jpg

Biblioteksorientering på Stadsbiblioteket

Alle 4. klasser kan komme til biblioteksorientering på Stadsbilioteket. Her vil børnebibliotekaren fortælle om materialer, låneregler, arrangementer og eleverne skal spille spillet "Det hemmelige bibliotek".

• biotech2.png

Biotech Academy

Biotech academy tilbyder forskellige undervisningsprojekter målrettet de naturfaglige fag og I kan blive testklasse på igangværende projekter.

• Book en ekspert fra Engineer the future

Book en ingeniør-ekspert fra Engineer the future, til at fortælle om naturfag i anvendelse og hvad man kan bruge naturfag til indenfor eksempelvis ingeniørfaget.

• KNORD_ALLE_udd_RGB_800px.png

Bæredygtig og grøn økonomi HHX/STX

Hør om deleøkonomi, cradle-to-cradle og den grønne forbruger i forbindelse med arbejdet med miljø og klima.

• skolenivirkelighedenrødballon.jpg

Den røde ballon - en arkivudstilling for børn

Besøg udstillingen ”Den røde Ballon” og oplev, hvad et arkiv er. Sammen med arkivets underviser skal eleverne på opdagelse i arkivets skuffer, løse opgaver og bestå den store ”arkivar-prøve”.

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

Tilbud i anden kommune

• FORSVARETS MOBILE UNDERVISNING

"Check Point One" er et mobilt undervisningstilbud om sikkerhedspolitik i Danmark og på verdensplan. En gæstelærer fra Forsvaret giver eleverne saglig og opdateret undervisning om aktuelle forsvars- og sikkerhedspolitiske emner.

• 690x_.jpg

Forsyn et fort

Fjenden kommer! Fjenden er gået i land på Nordsjælland og det er op til de 5 forter, Gladsaxe, Garderhøj, Fortun, Lyngby og Bagsværd, at forsvare landet. Forterne skal gennem samarbejde sørge for, at de har nok mad, drikkelse og ammunition, ellers kan de ikke besejre fjenden.

• 8c584c_e7c1cf1e6cbd48a68fc88ebe2ceb8aeb.jpg

Global dignity day - en workshop i værdighed

Global Dignity sætter værdighed på skolelskemaet i en 2-timers gratis workshop på jeres skole.