Natur & Friluftsliv 12 tilbud

• lego.jpg

Lego build the change-event i uge 39

EnergiTjenesten og LEGO® Koncernen laver events med 4.-6. klasser, hvor eleverne diskuterer og bygger løsninger til forskellige udfordringer i og omkring skolen.

• Knord_lyngby_gym_roed_cmyk (1) (002).png

Naturvidenskabsfestival 2018

Kom til naturvidenskabsfestival på Lyngby Gymnasium

• Insektival 19.jpg

Vild Campus – Undervis i dansk natur

Tag dine elever med ud i naturen – midt i København. I Universitetsparken, som ligger ved siden af Zoologisk Museum i København, er der blevet plantet 10.000 vilde blomster. Med Vild Campus kan du introducere dine elever til trævlekrone, bidende stenurt, blodrød storkenæb og en masse andre vilde urter som man ellers kun finder i skoven, på engen, græslandet eller standen.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.

• Sciencefestival gruppebillede.png

KOM TIL NATURVIDENSKABSFESTIVAL PÅ VIRUM GYMNASIUM

Kom til Naturvidenskabsfestival og møde VG's scienceverden.

Årets tema for den landsdækkende naturvidenskabsfestival i uge 39 er 'Den yderste grænse".

8. og 9. klasses elever m/lærere er velkomne efter forudgående tilmelding per mail.

• Naturskattejagt med NaturTjek

Tag klassen med på en skattejagt i naturen med jeres helt eget BioBlitz. Til et BioBlitz undersøger man et område for arter og registrerer alt det, man finder. Tager I Skolernes BioBlitz Guide og app’en NaturTjek med på tur, er det enkelt at planlægge både det faglige, det praktiske og det tekniske ved dit BioBlitz.

• findvej.png

Find vej i Lyngby

Find vej i Lyngby er en anderledes tur i det historiske Lyngby. En skattejagt, hvor gevinsten er sund og sjov motion, historisk indsigt og måske ny viden.

• Elever på gårdbesøg.jpg

Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd med glæde deres stalddøre, så skoleelever kan komme helt tæt på dyrene og lære, hvor maden kommer fra.

• Grevemose__116.JPG

Grevemosehus - kulturhistorisk tilbud

Grevemosehus er et ca. 150 år gammelt skovløbersted beliggende i Rude Skov. Grevemosehus danner rammen om turforløb og aktiviteter for skoler og daginstitutioner. Et vigtigt formål med stedet og de aktiviteter der udbydes, er at styrke forståelsen for sammenhænge mellem menneske, natur og kulturhistorie.

• BD_1.jpg

Den bæredygtige skole - muligheder på Naturskolerne

Bæredygtighed er et helt centralt begreb for os naturvejlederne. Mange af de eksisterede forløb på Naturskolerne handler om at forstå de grundlæggende naturprocesser, der danner basis og ramme for bæredygtigheds-begrebet. Vi vil også rigtig gerne udvikle nye forløb og samarbejder som passer til det I efterspørger.