• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• vestfor.jpeg

Besøg i klassen fra Vestforbrændingen

Vestforbrænding tilbyder alle skoler i vores opland et gratis undervisningsforløb på 2 lektioner i klassen. Et tilbud med undervisning, dialog og praktiske opgaver.

• Book en ekspert fra Engineer the future

Book en ingeniør-ekspert fra Engineer the future, til at fortælle om naturfag i anvendelse og hvad man kan bruge naturfag til indenfor eksempelvis ingeniørfaget.

• Jordprøver bestemmes.jpg

Fra jord til ord på Geo

Kom på besøg hos Geo og oplev en dag fra jord til ord. Få besøg af en medarbejder fra Geo på skolen. Kom i skolepraktik på Geo

• Elever på gårdbesøg.jpg

Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd med glæde deres stalddøre, så skoleelever kan komme helt tæt på dyrene og lære, hvor maden kommer fra.

• Quest_for_oil.png

På jagt efter olie med Maersk

I kan få besøg af en ingeniør fra Maersk Drilling, der kort forklarer om oliebranchen og hele værdikæden, i forbindelse med udvinding af olie, med hovedvægt på boreprocessen. Der gives ligeledes et indblik i, hvad det kræver, hvis eleverne selv vil arbejde i olieindustrien en dag.

• vestforbraending.jpg

Skraldeelev

Kom og besøg Minibyen Skraldeelev, hvor eleverne får undervisning i hvordan affaldet skal sorteres, så vi får den bedste udnyttelse af ressourcerne.

• Undervisning_kongevej_skolen.PNG

Sæt bank på skoleskemaet

- og bliv klogere på, hvad ÅOP er en for størrelse, hvad man laver i en bank, og hvordan man lægger et budget, så man har overblik over sine indtægter og udgifter.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.

• Serverum.jpg

Tilbud til skolernes digitale agenter - besøg IT-afdelingen

Skolernes digitale agenter kan komme på besøg i IT-afdelingen på Rådhuset, hvor ikke to dage er ens.