Viden & Foredrag 26 tilbud

Sorteret efter: Alfabetisk Nyeste tilbud

• crime.jpg

Advokat for en dag!

Hvordan fungerer det danske retssystem, og hvordan arbejder advokaterne. Hvorfor føler nogle mennesker, at de bliver nødt til at begå kriminalitet, og hvordan kan det undgås?

• 111.png

Bestil en elevambassadør fra Roskilde Tekniske skole

Roskilde Tekniske Skole har uddannet elever til at fortælle om uddannelserne, studiemiljøet og kammeratskabet på skolen - også kaldet elevambassadører. De tager med til uddannelsesmesser, informationsarrangementer eller besøg i grundskolen.

• Gartneri Toftegaard2.png

Besøg og oplevelser på chili- og tomatgartneri

Hvor kommer grøntsagerne fra, og hvorfor er en chili stærk?

Gartneri Toftegaard glæder sig til at møde 3 folkeskoleklasser om året f.eks. til en snak om økologi, respekt og forståelse for naturen og mangfoldigheden af smagsoplevelser.

• Borgmesterbesøg

At være borgmester er et travlt og spændende job. Det vil Køges borgmester, Flemming Christensen, meget gerne fortælle mere om.

Borgmesteren byder dig og din klasse velkommen på Rådhuset eller tilbyder at komme på besøg på jeres skole.

• Crossing Borders

Crossing Borders tilbyder workshops med fokus på globale udfordringer, aktivt medborgerskab og mødet mellem unge på tværs af kulturer. Formålet er at give eleverne i udskolingen et bredere globalt perspektiv og gøre dem opmærksom på forskellige internationale problemstillinger og skolesystemer.

• Dannebrog - verdens ældste flag

Vidste du at Dannebrog er verdens ældste flag?

Danmarks-Samfundet kommer ud i klasserne og fortæller om Dannebrogs historie, flagets betydning og hvordan vi kan - eller ikke kan bruge flaget. Gennem flagets historie kan eleverne lære om Danmarks historie og kulturarv.

• DEADLINE ATHEN

Hvert år lykkes det 5.000 flygtningebørn at krydse Europas grænse. De er på jagt efter asyl og et bedre liv. Men kun de færreste når deres mål. I den interaktive dokumentar Deadline Athen styrer eleverne journalisten, der rejser til Athen for at fortælle historien om de afghanske flygtningedrenge i Europa. Deres mission er at samle materiale til en artikel, som de skal skrive, når de har talt med forskellige kilder i Athen.

• DFUNK Outreach

"DFUNK Outreach har til formål at oplyse og skabe debat om flygtninges vilkår i Danmark og internationalt på en levende måde, og i øjenhøjde med tilhørerne. Vores ildsjæle i DFUNK Outreach tager ud til folkeskoler, gymnasier og mange andre steder i landet og formidler tal, fakta og personlige fortællinger om livet som flygtning.

• LO Midtsjælland foto 3.png

Dine rettigheder på arbejdsmarkedet

Aftaler, love, overenskomster.

Er der nogen forskel???? Og hvad betydning har det for mit arbejde????

Tilbud i anden kommune

• digitalt-digitalt-liv-aargange.jpg

Dit digitale liv -For flere klasser/årgange

Børns Vilkår tilbyder et fælles oplæg for flere klasser om børn og unges digitale liv.