Natur & Friluftsliv 32 tilbud

• Mio.jpg

Anderledes danskundervisning: Mio min Mio

På Natur- og Miljøskolen Køge skal vi afprøve mange af de praktiske udfordringer fra bogen "Mio min Mio".

• Gartneri Toftegaard2.png

Besøg og oplevelser på chili- og tomatgartneri

Hvor kommer grøntsagerne fra, og hvorfor er en chili stærk?

Gartneri Toftegaard glæder sig til at møde 3 folkeskoleklasser om året f.eks. til en snak om økologi, respekt og forståelse for naturen og mangfoldigheden af smagsoplevelser.

• Skærmbillede 2017-11-05 kl. 22.19.09.png

Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis er et gratis formidlingstilbud til skoler. Vi ønsker at være medudvikler af børns naturidentitet og naturforståelse ved at sætte jagt og lystfiskeri på skoleskemaet.

• bålmad.jpg

Bålmad når det smager bedst

Bålmad er andet end snobrød og ristede pølser. Naturen er spiselig - men det kræver også et godt bål. På Natur- og Miljøskolen Køge skal vi samle vores mad i naturen, tilberede den og spise den sammen i det fri.

• Camp Adventure - Klatrepark

Skift klasseværelset ud med en tur til Danmarks største klatrepark, og giv eleverne en social oplevelse, som samtidig udfordrer deres fysik. På trætopbanerne fokuseres på koordination, tålmodighed, koncentration og balance igennem læring i naturen. Banerne har forskellige sværhedsgrader, som garanterer alle en sjov, tryg og spændende dag.

• sd.jpg

Da Danmark var under is

Historien om Danmarks landskab bygger på voldsomme kræfter, der har efterladt tydelige spor i landskabet. I vil lære at "læse" disse spor og deres historie. Historien om hvordan Danmark blev til.

• DisplayMediaq1.jpg

Destination Brorfelde - Mars

Der er måske ikke længe til, at det første menneske sætter fod på Mars. Vi vil sammen åbne for fortællingen om Mars. Kan vi overleve deroppe? Kan vi overhovedet komme derop? Og hvor og hvordan skal vi bo?

• dykning.jpg

Dykning

Brug jeres idræts-, matematik og fysiktimer på at tage dykkercertifikat med Køge Ungdomsskole og Køge Svømmeland. Et intensivt 30-timers forløb afsluttes med mulighed for at eleverne kan erhverve sig et PADI-bevis til 18m dybde.

• Dyreliv, planteliv og kunst ved vandhullet

Det summer og kvækker i Naturskolens vandhul og hvis man er meget stille kan man måske høre sivene gro. Hvem er vandhullets mange beboere, og hvad lever de af? Og kan man bruge vandhullet til at skabe kunst med? Kom ud på Svenstrup Naturskole og find ud af det!

• Dyrenes Ambassadører

Mange børn kender mig fra tv-programmet Vilde Venner på DR, Ramasjang. Jeg har her på siden samlet et par af de overskrifter vi kan arbejde med. Se under mere info. Hvis du har andre ønsker, så brug mig som inspirationskilde og fagperson.

• Børnehaver & Dagtilbud