Motion & Bevægelse 30 tilbud

• Køge Roklub.png

ATTENTION ... GO! Skoleroning i Køge Roklub

ATTENTION...GO 6. og 7. klasser, hvem er Køges stærkeste klasse?
    Fyr den af i en romaskine og bliv udfordret på rotaget, samarbejde og styrke. Køge Roklub tilbyder et inspirerende forløb, der er bygget op om tre sjove aktiviteter, som bringer bevægelse ind i undervisningen og styrker sammenholdet i klassen.

Badminton på skoleskemaet

Det er sjovt at spille badminton! Spillet er ikke bare god motion og taktisk udfordrende, det er også en social sport, der byder på masser af godt samvær med andre. Badminton kan spilles af alle aldersgrupper og giver derfor altid mulighed for en rask kamp.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • SFO Basket.JPG

Basketball i skolen

Basketball i skolen er inkluderendene boldspil målrettet børn i indskolingen med udgangspunkt i Fælles Mål i idrætsundervisningen med temaet Boldbasis. Kompetente instruktører, Åben Skole, en bold til hvert barn (som skolen efterfølgende beholder) og kompetenceløft af lærere og pædagoger er nøgleordene i vores 6-ugers basketball forløb i idrætsundervisningen.

• Skærmbillede 2017-11-05 kl. 22.19.09.png

Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis er et gratis formidlingstilbud til skoler. Vi ønsker at være medudvikler af børns naturidentitet og naturforståelse ved at sætte jagt og lystfiskeri på skoleskemaet.

• Camp Adventure - Klatrepark

Skift klasseværelset ud med en tur til Danmarks største klatrepark, og giv eleverne en social oplevelse, som samtidig udfordrer deres fysik. På trætopbanerne fokuseres på koordination, tålmodighed, koncentration og balance igennem læring i naturen. Banerne har forskellige sværhedsgrader, som garanterer alle en sjov, tryg og spændende dag.

Tilbud i anden kommune

• Cricket.jpg

Cricket: En sport for alle

Få fart over feltet med en sjov kamp cricket!

I et forløb med Køge Kricket Klub skal I både være aktive, lære at samarbejde, regne og få viden om den sportsgren, der stadigvæk er meget populær i de gamle engelske kolonier.

• Skærmbillede 2016-08-15 kl. 10.42.37.png

Dans for sjov

Sjov dans for alle. Kræver ingen forudsætninger. Giver god motion.

• Den Store Monumenttur

Bring liv i fortidens minder med en tur rundt i Køge Kommune, hvor de mange monumenter og skulpturer præger bybilledet og landskabet.

Tag enten på kryds og tværs over bygrænserne eller sammensæt elevernes egen tur i nærområdet af jeres skole.

• IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.

DM i Riffelskydning for 5. klasser - Vind 8.000kr. til klassekassen

Førstepladsen vinder 8.000 kr. til klassekassen ved DM i skoleskydning for hele landets 5. klasser. En fantastisk øvelse i koncentration, udholdenhed og balance for både drenge og piger. Det er både sjovt, udfordrende og godt for klassens fællesskab.