Kreativitet 32 tilbud

Sorteret efter: Alfabetisk Nyeste tilbud

• IMG_20170228_152335.jpg

1 2 3 Samtidskunst

Oplev samtidskunst helt tæt på og styrk dine elevers evne til at se, opleve og formidle visuelle udtryk i samtiden. Med 1 værk, 2 lektioner, 3 øvelser præsenteret på skolen, kan hele klassen få inspiration til at møde kunstens mange udtryk på helt egne præmisser.

• 3D-design og 3D-print for elever med særlige behov

En del elever med Autisme, Aspergers og ADHD er særligt gode til designe 3D-modeller. I et motiverende og sjovt forløb med RealDream arbejder vi både fælles i klassen med 3D-design og print og individuelt med design, som tager udgangspunkt i den enkelte elevs kompetencer.

• Mio.jpg

Anderledes danskundervisning: Mio min Mio

På Natur- og Miljøskolen Køge skal vi afprøve mange af de praktiske udfordringer fra bogen "Mio min Mio".

• thumb_4983_default_medium.jpeg

ANIMATIONSWORKSHOP MED IPAD

Stopmotion animation er et mangfoldigt fortælleværktøj, som kan benyttes til at genfortælle de fortællinger vi i forvejen kender og elsker eller være platform for egne ideer og fabuleringer. Igennem denne legende og yderst absorberende arbejdsproces fremmes den individuelles kreativitet og fællesskabet styrkes.

• Den Store Monumenttur

Bring liv i fortidens minder med en tur rundt i Køge Kommune, hvor de mange monumenter og skulpturer præger bybilledet og landskabet.

Tag enten på kryds og tværs over bygrænserne eller sammensæt elevernes egen tur i nærområdet af jeres skole.

• Dyreliv, planteliv og kunst ved vandhullet

Det summer og kvækker i Naturskolens vandhul og hvis man er meget stille kan man måske høre sivene gro. Hvem er vandhullets mange beboere, og hvad lever de af? Og kan man bruge vandhullet til at skabe kunst med? Kom ud på Svenstrup Naturskole og find ud af det!

• Kom_og_leg_02.jpg

Et bord er et bord - en leg og konstruktion med ord og sætninger

I et forløb med KøgeBibliotekerne skal I læse novellen "Et bord er et bord" af Peter Bischel hjemme i klassen. Herefter besøger I enten Borup-, Herfølge-, eller Køge Bibliotek, hvor I leger og konstruerer nye ord og sætninger med Anders Bonnesens kunstværk af ordklodser.

• Festen mod Fasten

"Festen mod Fasten" er et fastelavnstilbud!

Køge Museum forbereder jer på højtiden ved at fortælle om, hvordan fastelavn har udviklet sig fra at være en alvorlig, katolsk højtid til nutidens børnefest.

Vi skal også dyste i klassiske fastelavnslege!

• Fortællinger fra TeaterTasken

Når I booker en fortælling, får I besøg af skuespiller Karen Nielsen, der enten fortæller en historie om Zakæus for 2. - 6. klassetrin eller Babelstårnet for 0. - 5. klasse. Karen fortæller levende med hele kroppen, så både børn og voksne bliver revet med. Efter fortællingen vil børnene blive inddraget i en dialog om emnet.

• IMG_2866.jpg

Fortællingsværksted med Stop-motion animation på iPad

Stop-motion animation er én af mange spændende måder at skabe fortællinger på. På trods af dets digitale eksistens udfordrer det børnenes fantasi og lyst til at skabe i barnets egne omgivelser. At tage del i en animationsproces styrker børnenes beredskab for spontan ageren og opøver deres evner for en kreativ og dynamisk gruppearbejdsproces.

• Børnehaver & Dagtilbud