Uddannelse

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

Tilbud i anden kommune

• getimage.jpg

Inspiration til Åben skole på Holbæk Museum

Skoletjenesten på Museum Vestsjælland tilbyder et gratis lærerkursus på Holbæk Museum. Formålet med kurset er at klæde lærere på til at bruge museet, som et understøttende læringsrum i den daglige undervisning. Få praktiske råd og inspiration til at skabe spændende læringsoplevelser for dine elever i forbindelse med den åbne skole.

Onsdag den 13. september 2017  kl. 14- 17

• Kommunalvalg 2017

Hvad er demokrati for en størrelse i praksis? Her er undervisningsmateriale til udskolingen - de unges egen stemme bliver hørt og eleverne kan deltage i vælgermøder.  Tænk dig om før du ikke stemmer!

• Praktikanter 13.jpg

Skuespillerpraktik på Teatret Fair Play

Professionel skuespillerpraktik.

Eleverne kommer til at arbejde praktisk med skuespillerfaget hele ugen, med professionelle instruktører fra både Holbæk Teater og Teatret Fair Play.

• B18.jpg

Vil du spørge en ven om historie?

I Holbæk Stadsarkiv kender vi til  byens historie og har du spørgsmål omkring undervisning vedrørende byhistorien er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil hjælpe dig til at bruge vores samlinger og indgår gerne i sparring omkring sværhedsgraden i forbindelse med benyttelsen.