Skolernes Venner

 • absalon-bygning.jpg

  Holbæk By skole afd. Absalon
  2 tilbud

  Her er Holbæk By skole afd. Absalons venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • bjergmarken.jpg

  Holbæk By skole afd. Bjergmarken
  1 tilbud

  Her er Holbæk By skole afd. Bjergmarkens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • oroe-bygning.jpg

  Holbæk By skole afd. Orø
  0 tilbud

  Her er Holbæk By skole afd. Orøs venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • gisling.jpg

  Katrinedalskolen afd. Gislinge
  0 tilbud

  Her er Katrinedalskolen afd. Gislinges venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • svinninge.jpg

  Katrinedalskolen afd. Svinninge
  0 tilbud

  Her er Katrinedalskolen afd. Svinninges venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • tuse.jpg

  Katrinedalskolen afd. Tuse
  0 tilbud

  Her er Katrinedalskolen afd. Tuses venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • udby.jpg

  Katrinedalskolen afd. Udby
  0 tilbud

  Her er Katrinedalskolen afd. Udbys venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • ågerup.jpg

  Kildedamsskolen afd. Ågerup
  0 tilbud

  Her er Kildedamsskolen afd. Ågerups venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • merløse.jpg

  Kildedamsskolen afd. St. Merløse
  0 tilbud

  Her er Kildedamsskolen afd. St. Merløses venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • stestrup.jpg

  Kildedamsskolen afd. Stestrup
  0 tilbud

  Her er Kildedamsskolen afd. Stestrups venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • Tølløse.jpg

  Kildedamsskolen afd. Tølløse
  0 tilbud

  Her er Kildedamsskolen afd. Tølløses venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • ugerløse.jpg

  Kildedamsskolen afd. Ugerløse
  0 tilbud

  Her er Kildedamsskolen afd. Ugerløses venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • Vipperoed.jpg

  Kildedamsskolen afd. Vipperød
  3 tilbud

  Her er Kildedamsskolen afd. Vipperøds venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • jyderup.jpg

  Skovvejens Skole afd. Jyderup
  0 tilbud

  Her er Skovvejens Skole afd. Jyderups venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • kildebjerg.png

  Skovvejens Skole afd. Kildebjerg
  0 tilbud

  Her er Skovvejens Skole afd. Kildebjergs venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • knapstrup.jpg

  Skovvejens Skole afd. Knabstrup
  0 tilbud

  Her er Skovvejens Skole afd. Knabstrups venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • jernloese-skole.jpg

  Skovvejens Skole afd. Nr. Jernløse
  0 tilbud

  Her er Skovvejens Skole afd. Jernløses venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven
 • undløse.jpg

  Skovvejens Skole afd. Undløse
  0 tilbud

  Her er Skovvejens Skole afd. Undløses venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi "Mange gange tak".

  Tilmeld dig som skoleven