Motion & Bevægelse 64 tilbud

Sorteret efter: Alfabetisk Nyeste tilbud

• bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

• Akrobatik og nycirkus

Oplev den spændende verden af akrobatik og nycirkus. Med alt fra par-akrobatik til jonglering og trapez-tricks vil akrobatik og nycirkus være med til ikke bare at styrke kroppen og kreativiteten.

• amerikansk fodbold.jpg

AMERIKANSK FODBOLD ER FOR ALLE! – Kronborg Knights

Har du som lærer brug for at lave en anderledes gymnastiktime, en tema-uge med en sjov sportsgren eller en klassens time, som handler om træning, sundhed og holdånd, så stiller træner for Kronborg Knights U12/U14 Stefan Tillstrøm gerne sin tid til rådighed.

• Badmintontræning.jpg

Badmintontræning i verdensklasse

Få prof. badmintontræning af Thomas Laybourn, tidligere verdensmester, og/eller hør hvad der kræves af en professionel sportsudøver. Få sved på panden på en sjov, anderledes og udfordrende måde. Oplev og prøv kræfter med sjove tricks med ketcher og bold.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • basket.jpg

Basketball i skolerne – Espergærde Basketball Klub

Espergærde Basketball Klub tilbyder læringsforløb for mellemtrinnet og udskolingen. Klubben har dygtige og erfarne instruktører, som er vant til at undervise skolebørn. Eleverne introduceres til spillet gennem leg samt simple spiltekniske- og taktiske øvelser.

• Byvandring i de flygtende jøders fodspor.jpg

Byvandring med fokus på jødernes flugt via Dragør i oktober 1943

Guidet rundtur i Dragør by med fokus på de flygtende jøder, der i efteråret 1943 måtte forlade Danmark og søge tilflugt i Sverige af frygt for at blive sendt i koncentrationslejr.

• Skærmbillede 2016-06-20 kl. 22.56.58.png

Børneyoga på skolen

Bevægelse, fordybelse, ro, nærvær, trivsel, leg - for alle klassetrin. Børneoga og barn-til barn massage er noget, som mange af nutidens børn har meget glæde - og nytte - af. At komme lidt ned i tempo og mærke sig selv gør godt for både indlæring, trivsel og gode relationer til andre.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Camp Adventure - Klatrepark

Skift klasseværelset ud med en tur til Danmarks største klatrepark, og giv eleverne en social oplevelse, som samtidig udfordrer deres fysik. På trætopbanerne fokuseres på koordination, tålmodighed, koncentration og balance igennem læring i naturen. Banerne har forskellige sværhedsgrader, som garanterer alle en sjov, tryg og spændende dag.

Tilbud i anden kommune

• Cricket.jpg

Cricket: En sport for alle

Få fart over feltet med en sjov kamp cricket!

I et forløb med Køge Kricket Klub skal I både være aktive, lære at samarbejde, regne og få viden om den sportsgren, der stadigvæk er meget populær i de gamle engelske kolonier.

Tilbud i anden kommune